Van itt valaki akinek programozott császárja lett volna, de korábban beindult a szülés?
Figyelt kérdés
Ha igen mi történt?Császároztak vagy nem volt már rá idő és simán szültetek?Nagyon érdekel, mert az első babám koraszülött volt, a másodikat túlhordtam, de mindkettő császáros volt, most eleve programozott császár lesz...de mi van, ha a baba nem vár addig?2013. febr. 8. 20:23
1/9 anonim válasza:
nekem a húgomnak volt programozott császára farfekvéses volt a baba és első, de 2 nappal a dátum előtt elfolyt a víz. ez éjfélkor volt, bementek, de csak délelőtt császározták meg.
2/9 anonim válasza:
Barátnőmnek is progis császárja lett volna a szeme miatt, de egy héttel hamarabb elfolyt a magzatvíz. Császározták.
3/9 anonim válasza:
Nekem eü okból progis császár volt kiírva, de egy nappal előtte megindult magától, és pár óra múlva császároztak.
4/9 anonim válasza:
Engem is kiírtak egy csütörtöki napra, és szerda hajnalban elment a magzatvizem. Nem indultak be a fájások, császározott a doki.
5/9 anonim válasza:
barátnőmnek a kiírt nap elötti éjjel beindult, már bent a kórházban, le se szarták mire ránézett valaki szét nyílt a hasa a korábbi császár varratánál és majdnem elvéreztek.
6/9 anonim válasza:
progis császár volt kiírva farfekvés miatt,9 nappal korábban elfolyt a magzatvíz,2óra vajúdás után császár. Szerintem bmikor össze tudnak rántani egy műtétre annyi dokit amennyit kell,kicsi az esély h időhiány miatt simán engedik ha császár volt betervezve,hisz annak már eredetileg is oka volt.Engem szombat éjfélkor műtöttek ügyeletben,meg akarták várni a vasárnap reggel 8at,de a baba jött mint a gyorsvonat:) emiatt ne aggódj! Megoldják!
7/9 anonim válasza:
Nekem szerdára volt kiírva, szombaton megindult a szülés. Rögtön szóltam, eü oka volt. Beért a dokim és fél óra múlva megcsinálta a császárt.
8/9 anonim válasza:
Nekem is programozott lett volna farfekvés miatt. Két héttel korábban jöttek a fájások. 22:20-kor és 5-kor császároztak.
9/9 anonim válasza:
Nekem is hamarabb beidult a fájás, és megcsászároztak 1-2 órán belül! Az 5. válasz adó amit írt nagyon megrendített, mivel félek, most a másodiknál nehogy én is kinyíljak, mert a doki sima szülést akar :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!