A szülés nagyon fáj?
Figyelt kérdés
ÉN 17 éves vagyok és teherbeestem.Szeretném megtudni, hogy nagyon fáj-e, hogy milyen érzés.2013. febr. 8. 15:06
11/27 A kérdező kommentje:
És amikor összevarják? Mert nekem nagyon kicsi a fájdalom tűrő képességem sajnos.
2013. febr. 8. 15:48
12/27 anonim válasza:
Kapsz oda vágás előtt már érzéstelenítő injekciót, amit szintén nem érzel, mert eltörpül az egyéb görcsök mellett, és a gát eléggé feszül már olyankor amikor beadják.
13/27 anonim válasza:
1 vagyok. Írd meg honnan vagy és akkor kapsz jó tapasztalatokat! Mert sok minden sok mindenho más! Én pl nem kaptam vágás előtt érzéstelenítőt!
14/27 A kérdező kommentje:
Tehát ha eléggé kitágulok akkor nem kell gátmetszést végezni?
De mind ez az egész megéri majd, mert egy csodás kisbabát fogok megszülni :)
2013. febr. 8. 15:52
15/27 anonim válasza:
Ez nem tágulás függő! Orvos függő! Lesz fogadott orvosod?
16/27 A kérdező kommentje:
Nem éesz fogadott orvosom.
2013. febr. 8. 15:56
17/27 anonim válasza:
A gátmetszés elkerülhető alternatív pozíciókban történő szüléssel (természetes pózok), de sokaknak szülőágyon is összejön. Nekem sajnos nem sikerült, de amikor a második babát szültem feküdt mellettem két fiatal anya, az egyik 18 a másik 20 éves volt. Mindkettő vágás nélkül szült. Ahol én szültem, ott csak azt vágták akit nagyon muszáj volt. Biztosan ez is mindenhol másképp megy, és orvosa is válogatja. Összességében pedig igenis megéri :)
18/27 anonim válasza:
6-os vagyok!
Az én fiam is szeptemberi :))) Úgyhogy biztos tündéri babád lesz :)))))
Gátmetszést én észre sem vettem. Egyébként jobb ha vágnak, könnyebben kibújik a baba, kevesebb az esély az oxigénhiányra (gátvédelemnél a kitolás nagyon elhúzódhat, persze nem mindenkinél).
Varrás nekem kellemetlen volt, de inkább már csak azért hogy hagyjanak már odalent egy picit békén :D
Miután kimegy a fájdalomcsillapító, utána fáj... állva ettem 1 hétig :D de azért kibírtam :D
19/27 anonim válasza:
Melyik kórházban fogsz szülni?
20/27 A kérdező kommentje:
Szekszárdon.
2013. febr. 8. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!