Balázs Juci kérdése:
Kinek mi a véleménye Dr. Ombódi Róbertről békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 15:59
1/8 anonim válasza:
szia! Nekem egyáltalán nem szimpatikus. Szakmailag nem ismerem. Én dr. Rónánál szültem, őt fogadtam fel.
2/8 anonim válasza:
Szia! Én se tudok róla pozitivat mondani ...nem túl kedves ember,és nagyon lekezelő,lenéző...én Baukó dokit ajánlanám neked.
4/8 dorci88 válasza:
Nekem ő a fogadott dokim, megjegyzem, előtte soha nem voltam még nőgyógyásznál, és kicsit tartottam is az első vizsgálattól, de azt kell mondjam, hogy csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Nagyon kedves, lelkiismeretes, közvetlen, ha bajom van, bármikor felhívhatom, szóval nem bántam meg, hogy nála fogok szülni.
5/8 macamaci válasza:
Èn is hozzá járok,és nagyon szeretem,nagyon jó doki.Nekünk nem akar a baba össze jönni,de nagyon lelkiismeretesen kivizsgál mindig,ellát jó tanáccsal,igaz,hogy magán úton járok hozzá,de amióta Grudával megjártam meg is fogadtam h nem fogok többet sztk-s orvoshoz menni.Szóval én csak ajánlani tudom őt!
6/8 anonim válasza:
Szakmailag nincs kifogásom vele de lehetne őszinte ha a helyzet megköveteli. 3 éve várunk a babára mindhiába...
7/8 anonim válasza:
Én nála szültem, és műtött is kétszer. Szerintem nagyon emberséges, és közvetlen, barátságos. Én nagyon megszerettem, mint orvost. Csak ajánlani tudom, érti a dolgát. Meddőség szempontjából nem csak nőgyógyászhoz kell fordulni, hanem speckó szakemberekhez, pl. endokrinológushoz és egyéb meddőségi intézményekhez.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok, az még lemaradt, hogy nagyon nyugodt szokott lenni, nem úgy mint egyes másik orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!