Szülésfelkészítőn mondták, hogy évente kb.3 baba hal meg a kórházukban hirtelen csecsemőhalálban. Barátnőm nagyon fél. Hogy nyugtassam meg?
Köszönöm a válaszokat!
Ebben a kórházban nem csak 3 baba születik, hanem napi minimum 10-15. Magyarország egyik legismertebb kórháza, amely PIC-kel is rendelkezik.
Itt nem védőnő tartja a szülésfelkészítőt, hanem orvosok, szülésznők.
Én is itt szültem, és a mi szülésfelkészítőnkön is elhangzott ugyanez. Légzésfigyelő nem egy baba alatt volt, olyanok alatt is, akik teljesen egészségesek voltak. A szülők viszik be, a kórház csak a veszélyeztetett babák alá tesz. Bőven elfért a kocsikban.
3. válaszoló: sajnos nem csak a beteg babák halhatnak meg! Egy makk egészséges 11 hónapos kisfiú halt meg így, mikor én terhes voltam.
A kórházban valótlant nem mondanak. Lássuk be, sajnos benne van a pakliban.
6. válaszoló: Hacsak nem magánklinika, akkor kétlem, h van olyan kórház, ahol minden baba alatt lenne légzésfigyelő! Gyógyszerre nincs pénzük az állami kórházaknak!
9es vagyok. Fővárosi államiban dolgozom, nálunk is van PIC.
MINDEN újszülött alatt van légzésfigyelő, és a 12 itt töltött évem alatt, még SOSEM volt nálunk bölcsőhalál.
Ez vmelyik klinika???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!