Régen miért vállaltak olyan korán gyereket az emberek?
Figyelt kérdés
Úgy 30 éve még teljesen általános dolog volt, hogy valaki 18-20 évesen szül, senki nem csodálkozott egy ilyen fiatal anyukán. Azt értem, hogy kevesebbet jártak iskolába, korábban volt egzisztenciájuk, de ma akiknek van mindenük, azok sem akarnak ilyen korán gyereket. Mi lehet ennek az oka?2013. febr. 2. 19:57
11/13 anonim válasza:
Az is szerepet játszik ebben,hogy régebben könyebben teherbe estek a nők.A környezetemben alig van valaki akinek sikerült prá hónapon belül.Köztük vagyok én is,21 évesen szerettem volna teherbe esni és csak 23 évesen sikerült...Így azok közé tartozom akiknek "hamar" összejött.Néhány ismerősöm már meddőségibe jár.
12/13 A kérdező kommentje:
És te miért döntöttél így 21 évesen? Hány éves volt a párod ekkor?
2013. febr. 3. 22:30
13/13 anonim válasza:
A párom 28 éves volt amikor én 21.
Nekem 21 évesen már 2 év munkaviszonyom volt és megvolt "mindenünk" ami egy gyerekhez kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!