Akik nagy korkülönbséggel,30 felett vállaltak újra gyereket, jobban el van kényeztetve a babátok? A nagy testér/ek/ segít/enek/? Van elég türelmed? Egyáltalán milyen sok év után újra kezdeni az éjszakázást, stb?
Szia!
Isteni jó újra babázni!
A nagylányom 17 múlt,a fiam 15.5 volt,amikor 6 hónapja megszületett a kislányom.Én 36 vagyok.
A gyerekek sokat segítenek.A lányomnál többet van a kicsi,mint nálam.Állandóan rosszalkodnak.Vihogás,zörgés,csapkodás,szóval rendetlenkedés!Az éjszakázást megúsztam,mert 9 hetes korától szépen alszik.Az igaz,hogy 3 hónapos koráig velem aludt,de ez nekem is így volt jobb.Néha nem tudják az emberek eldönteni,hogy a lányomé,vagy az enyém-e a baba?
Sokkal nyugodtabb vagyok most.Az anyagiakat megteremtettem.Van hol laknunk,van autóm,netünk...Az,hogy mindent E/1-ben írok,az azt jelenti,hogy a kicsivel egyedül vagyok.Apukája nem vállalta,ez az egy,ami nagyon bánt,de Ő így is csak boldogságot hozott nekem!
Vágj bele,nem bánod meg!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!