Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek eltorzul az arca...

Mindenkinek eltorzul az arca szülés előtt? Mit takar pontosan? Miért? Nekem pár napja egy picikét duzzadtabb a szám. Ha igen mennyivel előtte?

Figyelt kérdés

Csak egy kicsit látni a számon hogy olyan mintha fel lenned duzzadva. De tényleg nem nagyon feltünő. Ugye ez még nem jelenti hogy hamarosan szülök? 35 hetes 3 napos vagyok.

Már vagy 5 hete sok a jóslóm, sokat keményedek.

2009. szept. 3. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy ez babona e vagy van benne valami igazság (talán még ír más is), mindenesetre én holnap töltöm a 36-dik hetet és 2 napja nekemis olyan más az arcom, mintha kicsit torzulna, és azt mondják ez a szüléshez közeli állapotot jelzi már. Kiderül.
2009. szept. 3. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát igen, de jelentheti egyszerüen csak a vizesedés előrehaladtát is...Én 35.héttől vizesedtem és akkor kezdett az arcom is torzulni, megdagadt a szám kicsit az orrom is!!! Mindenki mondta hogy úúú nemsoká szülök, mégis túlhordtam a fiam, jó 1 héttel.

A szakértő, régóta szakmában lévő szülésznők szokták az nst-n néha igy megmondani előre hogy na már 2 nappal ezelőtti állapothoz képest is más az arca az anyukának és tényleg nemsoká meg is szül.

2 barátnőmmel is pont most volt ilyen.

2009. szept. 3. 16:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor nem kell aggódnom. Nem valószínű hogy kibújik a baba idő előtt.
2009. szept. 3. 16:38
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Ez teljesen egyénfüggő. Én több mint 1 héttel hodtam túl a fiamat, mégsem volt az arcom felpuffadva, eltorzulva. Az egyik ismerősömnek viszont a szülés előtt 3 nappal már teljesen ki volt fordulva a szája. Ő nagyon vizesedett az egész terhessége alatt. Nekem csak a lábam volt néha megdagadva.

2009. szept. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!