Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki 40+x napra?...

Szült valaki 40+x napra? (Gondolom igen :D) Én már úgy érzem, hogy soha nem jön ki a baba! Pár napot várnak és indítanak!

Figyelt kérdés
Van esély, hogy addig magától kibújik? Volt valaki ilyen szerencsés, hogy elkerülte az indítást?
2013. jan. 27. 08:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
40+3nál kezdődtek az erős jóslók, emiatt 40+4nél bementünk a kórházba, de mindenképp be kellett volna feküdnöm másnap, így bent is tartottak. 40+5nél beindultak a fájások és 40+6ra megszültem, aminek holnap lesz 1 éve :) Kitartás, bent nem marad a babóca :))
2013. jan. 27. 16:19
 12/12 A kérdező kommentje:
:D Én is ezzel nyugtatom magam, hogy bent nem fog maradni :))) Tetszik a "forgatókönyved", jó lenne nálam is lejátszani, én holnap leszek 40+3 napos, vannak jóslóim, de nem vmi erősek, ha holnapra erősödhetne, nekem is 40+5-ön kell befeküdnöm, ha addig semmi nem lenne, mint anno Neked :) Na, majd meglátjuk! A kismanódnak pedig boldog születésnapot!! :)))
2013. jan. 27. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!