Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki 40+x napra?...

Szült valaki 40+x napra? (Gondolom igen :D) Én már úgy érzem, hogy soha nem jön ki a baba! Pár napot várnak és indítanak!

Figyelt kérdés
Van esély, hogy addig magától kibújik? Volt valaki ilyen szerencsés, hogy elkerülte az indítást?
2013. jan. 27. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Én mindkét gyereket a 41+0-ra szültem. :)

és mindkettő magától indult be, a kórházi befekvés napján, gondolom az idegességtől, hogy kórházba kell mennem, majd amikor beértem már fájdogált a hasam :)

Nekem még vártak volna egy hetet az indításig, de szerencsére nem kellett.

2013. jan. 27. 08:56
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szia!Én 40+10-re szültem.Hétfőn oxit kaptam 1 órára,de előtte való éjjel már éreztem,hogy valami lesz,mert fájt a derekam.:)Hétfőn megkaptam az oxit 1 órára(gondolom ez is segített)délután 5kor lementem a szülőszobára mert éreztem,hogy nem sok van vissza.5perces fájásaim voltak(bő 2 újjnyira nyitva),de nem elég erősek így ismét bekötötték az oxit.Este 20-50kor meglett a lányom.Szerintem a stressz is segített,mert stresszeltem mi lesz ha hétfőn az oxitól sem indul meg.Nem akartam császárt.
2013. jan. 27. 08:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Én most vagyok 40+2 napon... jóslóim vannak, de nem vészesek, viszont teljesen zárt vagyok, és ha nem lesz változás 4 napon belül, akkor indítanak... félek, hogy hiába indítják, akkor sem nyílok majd, és császár lesz a vége, amivel persze nem lenne gondom, csak ha már minden ilyen jól ment, szívesen szülnék legalább elsőre természetes úton. Remélem a baba is így gondolja....
2013. jan. 27. 08:59
 4/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm Nektek, hogy írtatok:)
2013. jan. 27. 09:00
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Örülj neki,hogy ilyen hamar indítanak. Felénk megvárják valamikor a 42.hetet is.

Én holnap fekszem be és már alig várom,hogy indítsanak,vagy császározzanak,csak ne kelljen olyan sokat bent lennem...

2013. jan. 27. 09:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az a jó, ha magától megindul, és nem kell indítani, nem kell császár.

Inkább lennék bent tovább, mint hogy császárom legyen.

2013. jan. 27. 09:30
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
az inditással nincs semmi gond szerintem, én a lányomat ugy szültem sokkal gyorsabb volt, 3 ora alatt kint volt, a szobatársam inditás nélkül szült és egész éjszaka szenvedett mire császár lett a vége szegénynek.
2013. jan. 27. 12:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló, egyetértek! Nem biztos, hogy kiírt után pár napot nem lehetne várni! Simán beindulhat, persze ha komplikáció lép fel, indítsák meg, de jobb, ha magától indul be (normális keretek között). Sokszor császár a vége az indításoknak... és lehet, hogy csak 1-2 napot kellett volna mér türelmesen várni.
2013. jan. 27. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Engem a 41. héten fektettek be, és 1 hétig minden nap kaptam az oxitocint, de semmi. Mikor be töltöttem a 42 hetet akkor kaptam egy kúpot ez délután 5 kor volt, azzal feküdni kellett 3 óra hosszát a szülőszobán, majd ki engedtek. Vissza mentem a szobámba, megvacsoráztam és egy nagy pukkanás, és folyt a víz. Elmentem tusolni, majd a szülőszobára. Éjfél előtt 10 percel lett meg a kislányom. Egyébként már én is úgy voltam, hogy nekem sosem lesz meg a babám. Annyira rossz volt várakozni, és látni, hogy körülöttem már mindenki megszült, és már mennek is haza. A sírás kerülgetett és azt sem szerettem ha valaki felhívott és megkérdezte,hogy van-e már baba.
2013. jan. 27. 15:05
 10/12 anonim ***** válasza:

nem kerültem el az indítást..méhszájérlelő tablettát kaptam,+oxitocinos terheléses próbán voltam amire reagáltam így megindították,1 nap volt mire megszületett a baba.

mindkét babát így kellett indítani,mert nem akartak előjönni,pontosabban a méhszájam volt hozzá totál éretlen,és a babák feje is magasan volt.

kislányom: 40+6 napra (3 éves)

kisfiam:41+1 napra.. ( 3 hónapos lesz)

2013. jan. 27. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!