Van akinek bejött a meleg vizes zuhany?
Aki már túlhordással,vagy mert már szerette volna ha megszületik és kipróbálta milyen tapasztalata van ebben a dologban?
Vagy valami más jött be?
Mikor kórházban voltam volt egy csaj aki már 6 nappal túlhordta a babát neki nem jött be a meleg zuhany.. Amnioszkópiát is 3x csináltak neki az se indította be pedig a doki szerint amnioszkópia után nagyobb eséllyel indul a szülés, nálam az jött be.
Este 6-kor csinálták, hajnal fél3-kor megszültem.
A melegvizes zuhanytól nem indul meg a szülés. Ha forró a víz,akkor lepénylevállást okozhat.Ha jóslóid vannak,akkor a melegvíztől elmúlnak,ha rendes fájások,akkor a melegvíztől erősödnek.
Bízd a dolgot a babádra,ha nagyon makacsa,akkor a dokikra!
Nekem kereken a 41. héten bújt ki a 2. gyerkőcöm,hiába a sok szeretkezés,orgazmus,fűszres kaja... stb.
Köszönöm a válaszokat!
Jó babázást! :)
Nekem a melegviz segitett::)
Tulhordással feküdtem bennt,pénteki nap volt.
Vasárnap este 6 körül elmentem tusolni és a csajok mondták,hogy jo forró vizzel zuhizzam a pocakomat..
Kijöttem leültem az ágy szélére,egy pukkanás és meg is repedt a burok:)
Amugy volt amniom de az se inditotta be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!