6 hónapja szültem,3 hónapja nincs tej. Azóta fogyok, nagyon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az elején jó sok tejem volt, igy maradt a fagyóba is rengeteg tej, még most is van belőle. Viszont mióta nem szoptatok, nagyon visszafogytam.
Lehet ilyenkor megint elevitet szedni? Én attól meghiztam, és nagyon hiányoznak a plusz kilóim. Amúgy nagyon vékony vagyok.
Vagy mit csináljak?
2009. szept. 1. 15:25
1/2 anonim válasza:
Ha kórosan fogysz, nézesd meg magad orvossal. Ha csak visszafogysz az előző súlyodra, akkor valószinűleg ilyen alkat vagy, lehet hizni olyan kajákkal, vitaminnal (ahogy irtad is), táplálékkiegészitőkkel, izomnövelő tornával, stb. Viszont a kóros soványság kezelendő, és mivel eddig nem voltál sovány a szülés során, lehet, hogy valamelyik hormonod túltermel, attól fogysz, érdemes kivizsgáltatni.
2/2 anonim válasza:
Én 18 hónapig szoptattam a kisfiamat. Az első három hónapban 10 kg fogytam. Csináltattam egy vérképet és kiderült, hogy pajzsmirigy problémám van, a tsh hormonon gyakorlatilag 0 volt. Mellé párosultak még a következő tünetek: álmatlanság, ingerlékenység, hiperaktivitás. Szerintem érdemes egy vérképet csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!