Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha egy kórházban az a szabály,...

Ha egy kórházban az a szabály, hogy látogató nem mehet a szobába, tényleg nem szoktak bemenni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? Hogy működik ez a gyakorlatban?
2013. jan. 24. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Hivatalosan nem mehetnek be. Azért a piciknek az ő kis fejletlen immunrendszerükkel nem szerencsés, ha a "kinti világ" kórokozóit is pluszban megkapják egy akkora "sokk" után, mint a születés...

Mégis vannak sajnos olyan felnőtt, "értelmes" emberek, akik a tiltást figyelmen kívül hagyva (a rendszert kijátszva) bemennek az osztályra... :(

2013. jan. 24. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:

elméletileg nem lehet

gyakorlatilag meg lesz@arják..

2013. jan. 24. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem lehet bejönni, csak az egyágyasokba. Én kétágyas szobában voltam, és szülés utáni nap az egész család megrohamozott a szobában, mondtam nekik, hogy nem lehet (mert mi van ha a szobatársam pl. pont szoptat vagy fej, vagy ilyesmi), nem is jöttek be többször. Mentségük, hogy nem tudták, hogy nem jöhetnek be, senki sem szólt nekik.
2013. jan. 24. 17:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a győri kórház bababarát, de nagy ívben lesz@rták, hogy ne jöjjenek be a szobába. Szobatársnőm férfi rokonai betódultak, köztük a 70 éves bácsika, én meg ott szoptattam. Kra ki voltam akadva. Na ezért megyek VIP-ba ezúttal. És ez még istenes, mert olyan is volt, hogy a pereputty jött be, vagy 5-6 ember, átható pia-és dohányfüstszagot árasztva, azt hittem, elhányom magam.
2013. jan. 24. 18:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt az a szabály és be is tartják/tartatják!

Nekem császárom volt.Utána az őrzőbe bejöhetett látogató,de ha kint volt nálam a baba akkor nem.

A gyermekágyas részlegen pedig nem jöhetett be látogató a szobába.Azért is 20 percet könyörgött a férjem hogy valaki bejöhessen a kórterembe legalább a táskámból kipakolni,mert nem bírtam mozogni.

2013. jan. 24. 21:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a táskákat sem lehetett bevinni. Én császáros voltam, így nem bírtam el a nagy táskámat, amikor indultunk haza és a nővér hozta ki.
2013. jan. 24. 22:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is bababarát kórházban szültem, ajtó mögül mutathattam meg a babát, se puszi se bejövetel nincs. A folyosóra én kimehettem, de ennyi. Általában betartották, néha láttam a rokonokat, hogy beléptek egy-egy puszira a babához, ha nem figyelt senki.
2013. jan. 24. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:

DEOEC

nincs látogatási idő

a szobákra ki van írva hogy tilos látogatónak bemenni-de ez senkit nem érdekel

a folyosók húzatosak és koszosak

volt olyan hogy 23 órakkor még a folyosón óbégatott a kisebbség ,illetve bent aludt a folyosón !!!!!!!!!!

2013. jan. 25. 09:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:))
2013. jan. 25. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!