Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha egy kórházban az a szabály,...

Ha egy kórházban az a szabály, hogy látogató nem mehet a szobába, tényleg nem szoktak bemenni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? Hogy működik ez a gyakorlatban?
2013. jan. 24. 14:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nálunk sem lehetett volna bemenni, de sajnos egyesek ezt a szabályt nem fogták fel.
2013. jan. 24. 14:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem ott így volt és tényleg nem mentek be a szobába, sőt a folyosóra sem a látogatók. A kismama mehet ki a látogatóihoz.
2013. jan. 24. 14:28
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
A gyakorlatban úgy működik,hogy megkérdezed a szobatársadat,hogy egy pillanatra bejöhetne-e a látogatód megnézni a babát.Ha ilyen tilalom van,akkor persze az egész család nem piknikezhet az ágyadon,akármilyen rendesek is a szobatársaid.
2013. jan. 24. 14:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a szabály, akkor általában be is tartják. Szerencsére én bababarát kórházba fogok menni. De voltam már úgy látogatni, hogy a szobákba egyáltalán nem lehetett bemenni. Volt egy előtér és egy üvegablakon keresztül lehetett megnézni az újszülöttet, az anyával (ha ki tudott jönni) az előtérben lehetett beszélgetni.
 5/19 anonim ***** válasza:

Betartják, nem mehet be senki a folyosóra sem, nem hogy a szobába!

Ha látigató jön, az Anyának ki kell mennie az osztály előtt lévő váróba, a babát pedig ablakon át mutathatja.

6/19 anonim ***** válasza:
100%

Bp. Szent Imrében szültem, üvegajtó van, világosan elhatárolja a gyermekágyas részleget. A kismama mehet ki a látogatóihoz, illetve üvegen keresztül mutogathatja a babát.

A szüléshez mehetnek be az apukák, és ők még bekísérhetik a szobába szülés után az anyukát, de ha segítettek elhelyezkedni, akkor menniük kell.

Kivéve ha császárral szül a kismama, akkor az első felállásig maradhat apuka. (Bár ők rosszabbul érzik magukat, mint az ott levő anyukák)

2013. jan. 24. 14:32
 7/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy bababarát a kórház nem biztos, hogy be lehet menni. Én is bababarátban szültem, mégsem lehetett. Ott az sem működött volna, hogy megbeszéljük a szobatárssal. Már a folyosóról kizavarják azt, aki próbálkozik. A babát lehet a folyosó végén lévő ajtó üvegén keresztül megmutatni látogatási időben. (2-es voltam)
2013. jan. 24. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:

Miskolcon szültem, ez is bababarát kórház.

A látogatók valóban nem mehetnek be és nem is mentek a szobákba.

A babát úgy tudtam, hogy csak az üvegablakon keresztül lehet mutogatni, de nem így volt, hanem a szoba ajtajáig kivihettem, így közelről meg lehetett nézni, fotózni.

(Gondolom ezt nem szabad, de a férjem meg is puszilta, más apukától is láttam hasonlót.)

2013. jan. 24. 14:45
 9/19 anonim ***** válasza:
Szolnokon még a folyosóra sem mehet be látogató. A társalgóban lehet fogadni őket, üvegajtón keresztül megnézhetik a babákat. Én örülök ennek a rendszernek. Ki az, aki szívesen szoptatna, fejne a többi anyuka látogatói előtt.
2013. jan. 24. 15:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Nálunk nem lehet a szobába bemenni, de az ajtóba igen....jó, mi? Ott lehet tolongani, bambulni, bemenni nem, hogy ne zavarja a többi anyukát (nem mintha az ajtóbal állás nem zavarná...) De a szobába tényleg nem engedik, a babát meg a folyosóra nem lehet kitolni megmutatni.
2013. jan. 24. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!