Honnan fogom tudni hogy itt az idő?
:) Én nem félek attól, hogy nem ismerem fel a jeleket majd, nekem is első baba, de szerintem eltéveszteni nem lehet majd. Inkább engem az "idegesít", hogy nem tudom, MIKOR fog beindulni a szülés. A magzatvíz minden megelőző jóslófájás, fájás nélkül elfolyhat, nem feltétlen lesz annak bármi előjele. A fájások pedig rendszeresek, egyre sűrűbben jelentkeznek majd. Amíg csak jóslófájás, addig nem rendszeres, illetve meleg zuhanyt véve elmúlik. Nekem szokott görcsölgetni a hasam, ez is jóslófájás, de soha nincs benne rendszer, nem ismétlődik x percenként.
További boldog babavárást :)
39+3 hetes kismama
Ha meg bizonytalan leszel akkor itt a GYK. Sok kismama szült meg azután, hogy innen a kórházba zavarták. Jajj de izgalmas is, amikor egy kismama kérdezi, hogy: Szerintetek, ez már a szülés?
Eltűnik, majd napok hetek múlva leírja, hogy igaza volt mindenkinek aki kórházba zavarta, mert bizony még aznap meg lett a kicsi. A hab pedig az amikor mindannyian jól vannak....
Nyugi, én a másodiknál is ugyan így voltam. Hogy jajistenem, mikor kell már majd komolyan venni.
De amit én tapasztaltam: ha még vacillálsz, hogy ez fájás-e vagy sem, akkor nem az. :D Amikor viszont beáll egy ritmusra, és beindul a gépezet, már fogod tudni, akkor is, ha nem durva, vagy nem sűrű fájásaid lesznek. Ki van ez találva. :)
A gondolkozol, hogy ez most mi, akkor az tuti nem az, illetve még sok időd van. Semmivel sem lehet összekeverni, mert annyira fáj.
Ha meg elmegy a magzatvíz fájás nélkül, akkor meg megint egyértelmű. Mivel első gyermek, akkor is lesz időd bőven beérni a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!