Éjjel fél órán át 5 perces fájások. Csak jóslók
voltak, de megijedtem. Honnan fogom tudni hogy nem jóslók,
hanem igaziak? Apát majdnem ébresztettem.37 hetesek
vagyunk
Majd ha szabályosan jönnek és egyre sűrűsödnek, akor nem jóslók. Nekem 1 napig jöttek a fájások, de nem volt szabályos, meg túl sűrű se. Aztán 1 nap után rájttem, hogy most szabályos lett, de már 2 percesek :-)
Persze még ekkor is volt egy csomó időm fürödni, pakolni, beérni, meg minden, pedig 100 km-t utaztunk a kórházba.
A dokim azt mondta, hogy ha beszedek egy No-Spa-t, akkor az elmúlasztja a jóslófájást, de az igaziakat nem.
2010. szept. 21. 08:16
Én nem tudtam különbséget tenni a jósló és az igaziak között. De a szülésznő sem. Osztályra akart küldeni és másfél óra múlva meglett a baba.
2010. szept. 21. 08:17
Attól hogy nem múlik.
Meg ha járkálsz akkor sem.
már úl vagyok a 40-ik heten de nem szülök még. múlt héten nekem is egész déleött voltak fájásaim, fekve ülve, aztán mikor elkezdtem sétálni elmaradtak telejsen.
2010. szept. 21. 08:17
Utolsóelőtti vagyok. Nekem nem múltak el, bármit csináltam. Vagyis igen, fél nap múlva. Volt, hogy másfél napig volt, úgy hogy sűrűsödött, erősödött.
2010. szept. 21. 08:29
Irány a meleg víz, ha múlik, jósló volt, ha felerősödik, akkor igazi. Nekem a szülésznő mondta, és valóban:)
2010. szept. 21. 08:30
Ezt a fürdővizes témát én is hallottam.Állítólag, ha beleülsz jó meleg vízbe, az a jóslókat elmulassza.Az igaziakat azonban nem.Nos én most kórházban vagyok, 39+4 naposan és éjjelente jönnek nekem is jóslók.Mivel itt nincs kád, cipelnek állandóan NST-re, de még nem akar kibújni a fiatalúr:)Néha már én is hülyét kapok ettől az egésztől:)
2010. szept. 21. 08:34
mármint 39+4 hetesen, nem naposan :D
2010. szept. 21. 08:35
8/12 A kérdező kommentje:
Ezt a fürdővizeset már én is olvastam. Csak nem tudom ha zuhanyzol hova folyatod a vizet? Hasadra vagy derekadra??? Vagy ha beleülsz meddig jó ha éri a viz?
Ne zuhanyozz ülj bele a vízbe.Annyi vizet engedj amennyibe normális körülmények között fürdesz!
Nem kell nyakig érnie:)
2010. szept. 21. 10:39
Annyi vizet engedj, amennyit akarsz. Ne essetek már ennyire kétségbe, csak azért, mert kismamák vagytok. Tök normális állapot, csináld hát azt, ami jól esik. A tested jelezni fogja, hogy mi esik jól és mi nem. Nekem 3 hétig(!!!) voltak minden éjjel (később már nappal is) 5 perces fájásaim. Nekem szülésznő mondta, hogy akkor érdemes elindulni első szülésnél a kórházba, ha 2 órán át 2 percesek a fájások. EGYÉL, IGYÁL ELŐTTE!!!!!!!!!
2010. szept. 21. 15:06
Kapcsolódó kérdések: