Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Éjjel fél órán át 5 perces...

Éjjel fél órán át 5 perces fájások. Csak jóslók voltak, de megijedtem. Honnan fogom tudni hogy nem jóslók, hanem igaziak? Apát majdnem ébresztettem.37 hetesek vagyunk

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha szabályosan jönnek és egyre sűrűsödnek, akor nem jóslók. Nekem 1 napig jöttek a fájások, de nem volt szabályos, meg túl sűrű se. Aztán 1 nap után rájttem, hogy most szabályos lett, de már 2 percesek :-)

Persze még ekkor is volt egy csomó időm fürödni, pakolni, beérni, meg minden, pedig 100 km-t utaztunk a kórházba.

A dokim azt mondta, hogy ha beszedek egy No-Spa-t, akkor az elmúlasztja a jóslófájást, de az igaziakat nem.

2010. szept. 21. 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam különbséget tenni a jósló és az igaziak között. De a szülésznő sem. Osztályra akart küldeni és másfél óra múlva meglett a baba.
2010. szept. 21. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nem múlik.

Meg ha járkálsz akkor sem.

már úl vagyok a 40-ik heten de nem szülök még. múlt héten nekem is egész déleött voltak fájásaim, fekve ülve, aztán mikor elkezdtem sétálni elmaradtak telejsen.

2010. szept. 21. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Utolsóelőtti vagyok. Nekem nem múltak el, bármit csináltam. Vagyis igen, fél nap múlva. Volt, hogy másfél napig volt, úgy hogy sűrűsödött, erősödött.
2010. szept. 21. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Irány a meleg víz, ha múlik, jósló volt, ha felerősödik, akkor igazi. Nekem a szülésznő mondta, és valóban:)
2010. szept. 21. 08:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a fürdővizes témát én is hallottam.Állítólag, ha beleülsz jó meleg vízbe, az a jóslókat elmulassza.Az igaziakat azonban nem.Nos én most kórházban vagyok, 39+4 naposan és éjjelente jönnek nekem is jóslók.Mivel itt nincs kád, cipelnek állandóan NST-re, de még nem akar kibújni a fiatalúr:)Néha már én is hülyét kapok ettől az egésztől:)
2010. szept. 21. 08:34
 7/12 anonim ***** válasza:
mármint 39+4 hetesen, nem naposan :D
2010. szept. 21. 08:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Ezt a fürdővizeset már én is olvastam. Csak nem tudom ha zuhanyzol hova folyatod a vizet? Hasadra vagy derekadra??? Vagy ha beleülsz meddig jó ha éri a viz?
2010. szept. 21. 09:04
 9/12 Adri baba ***** válasza:

Ne zuhanyozz ülj bele a vízbe.Annyi vizet engedj amennyibe normális körülmények között fürdesz!

Nem kell nyakig érnie:)

2010. szept. 21. 10:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyi vizet engedj, amennyit akarsz. Ne essetek már ennyire kétségbe, csak azért, mert kismamák vagytok. Tök normális állapot, csináld hát azt, ami jól esik. A tested jelezni fogja, hogy mi esik jól és mi nem. Nekem 3 hétig(!!!) voltak minden éjjel (később már nappal is) 5 perces fájásaim. Nekem szülésznő mondta, hogy akkor érdemes elindulni első szülésnél a kórházba, ha 2 órán át 2 percesek a fájások. EGYÉL, IGYÁL ELŐTTE!!!!!!!!!
2010. szept. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!