Éjjel fél órán át 5 perces fájások. Csak jóslók voltak, de megijedtem. Honnan fogom tudni hogy nem jóslók, hanem igaziak? Apát majdnem ébresztettem.37 hetesek vagyunk
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 08:13
11/12 Adri baba válasza:
Előzőnek üzenem,hogy jó nagy hülye volt a szülésznőd!!!!!
Én 5 perces fájásokkal indultam be a kórházba(orvosi javaslatra)
És 2 perces fájásaim 1 órán át tartottak utána megvolt a baba.
Nem értem miről beszélsz!!!!!!
Ha valódi fájásokat érzel a pancsi után akkor mennj be ne kockáztass ott biztos helyen vagy!!!!
12/12 anonim válasza:
Hát nekem a jóslókat se mulasztotta el a melegvíz. És én sem tudtam megkülönböztetni az igazit a jóslótól. Ha édesanyám nem mondja, hogy ez már az, simán itthon maradtam volna. Ö onnan tudta hogy iszonyatos hányingerem volt de nem hánytam. Utána elkezdett szivárogni a magzatvíz de akkor már útrakészen voltam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!