CTG kérdés? Nagyon megijedtem!
Hétfőn voltam kórházba CTG-n, szülésznő rakott rá és ő is vett le. Megnézte az eredményt, azt mondta jó közölte mikor menjek legközelebb és elköszöntünk.
Tegnap elmentem dokihoz SZTK alapon és közölte hogy ez nagyon nem jó mert végig fent van 180-on a kicsi pulzusa. ÉS azt mondta controll holnap. Most akkor mi van? A dokinak hiszek egyértelmű, de mi baj lehet vele, mármint a babával, milyen következmények lehetnek belőle? Ha ez is magas lesz akkor mi fog történni? Segítsetek, kétségbe vagyok esve!
Nekem mindkét gyerekemmel magas volt a szívfrekvencia.Kérdeztem az orvosomat,hogy mitől van,választ nem igazán kaptam,csak annyit,hogy sok mindentől lehet,viszont állandóan CTGre kellett járnom.Két másik doki viszont csak annyit mondott,hogy ez egy ilyen pörgős gyerek,gondolom akkor nem olyan nagy volt a gond.Mindkettő egészségesen született,semmi probléma nem volt a szülésnél sem.
Nyugodj meg,biztos veletek is minden oké lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!