Nem tudom mi ez, kicsit megijedtem? Intim kérdés!
Figyelt kérdés
1 éve szültem, nem tudom van e hozzá köze, azéet kérdezem itt! A férjem szólt kb 1 hete hogy látott valamit a nunim bejáratánál ott alul, belül,nézzem majd meg. És tényleg van ott valami, olyan mint egy bőrkinövés, ugyanolyan színű mint a nunim, kb 2 cm hosszú. Mi az, volt már valakinek ilyen??? Eléggé megijedtem, nem tudom hogy most aggódjak e! Egyébként ha nem szól, észre se veszem, semmilyen problémát nem okoz! Nőgyógyászhoz természetesen a jövő héten megyek, de gondoltam addig írok ide, hátha tud valaki segíteni hogy mi ez!!!!! Előre is nagyon szépen köszönöm!!! :)))2011. júl. 19. 11:42
1/12 anonim válasza:
Én arra tudok gondolni, hogy a szűzhártya szüléskor továbbszakadt és az lifeg. De egy évig nem vette észre?
2/12 anonim válasza:
hallottam már ilyet, megereszkedik a hüvely azt hiszem, és plasztikáztatni szokták.
3/12 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónappal ezelőtt még biztosan nem volt ott, mert akkor nem ebből kifolyólag néztem meg, de tuti láttam volna!
2011. júl. 19. 11:52
4/12 A kérdező kommentje:
11:50 de nem KELL ugye??? Csak ha zavar engem vagy a páromat?????
Köszönöm a válaszaitokat!!!!! :)))))
2011. júl. 19. 11:53
5/12 anonim válasza:
szerintem keresd fel a nőgyógyászodat, ő biztosan tud sgíteni
6/12 A kérdező kommentje:
Persze megyek, csak addig is gondoltam hátha megtudok valamit!! :)))
2011. júl. 19. 12:06
7/12 anonim válasza:
Kelleni nem kell, csak ha zavar. Amúgy a nőgyógyász erről többet tud. Nem lesz baj.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, drága vagy!!! :))))
2011. júl. 19. 12:31
9/12 anonim válasza:
Nekem születésem óta van ilyenem. Több nőgyógyász látta már, és mindegyik azt mondta, hogy csak akkor kell vele foglalkozni, ha engem zavar, egyébként nem fog panaszt okozni. És tényleg nem okozott még az eddig eltelt 25 év alatt. :))
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!! :)))))
2011. júl. 19. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!