Nem tudom mi ez, kicsit megijedtem? Intim kérdés!
Figyelt kérdés
1 éve szültem, nem tudom van e hozzá köze, azéet kérdezem itt! A férjem szólt kb 1 hete hogy látott valamit a nunim bejáratánál ott alul, belül,nézzem majd meg. És tényleg van ott valami, olyan mint egy bőrkinövés, ugyanolyan színű mint a nunim, kb 2 cm hosszú. Mi az, volt már valakinek ilyen??? Eléggé megijedtem, nem tudom hogy most aggódjak e! Egyébként ha nem szól, észre se veszem, semmilyen problémát nem okoz! Nőgyógyászhoz természetesen a jövő héten megyek, de gondoltam addig írok ide, hátha tud valaki segíteni hogy mi ez!!!!! Előre is nagyon szépen köszönöm!!! :)))2011. júl. 19. 11:42
11/12 anonim válasza:
Barátnőmnek volt ilyen, hüvelyi szülése volt, valószínűleg attól alakult ki, de nála hamar jelentkezett.Neki azt mondták, vadhús, és leműtötték.Ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy rendes műtét, talán 2 -3 perces kis beavatkozás, de barátnőm mondta, hogy nem volt kellemes..de neked nem biztos, hogy az.
12/12 A kérdező kommentje:
Remélem nem!! :(((
Nagyon köszönöm!!! :))
2011. júl. 19. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!