Hűűűű, csajok! Ma nagyon megijedtem (? )
VOltam bent a kórházba CTG-n és pont volt bent egy csajszi aki éppen szült, és hiába csukták be az ajtót, mindent be lehetett hallani hogy kiabál!
Eddig nem féltem a szüléstől tiszta pozitivan álltam hozzá, vártam hogy had én is már...de most...hát nem tudom:(!? Csak a hangját hallom a fülembe hogy kiabál, és utána rá 10 percre meg a baba sirt fel! Az már mondjuk tetszett:D
igen, a szülés fájdalmas dolog. A terhesség meg kényelmetlen, hízol egy csomót, megváltozik a tested, stb.
a gyerek nem egyszerűen lesz, akit csak babusgatni kell. Meg kell érte küzdeni.
Hát nem akarlak ijesztgetni de közben azt kívántam löjenek fejbe mert nem bírom ki! De egy hang nem jött ki a torkomon. Szerencse hogy csak 4 órán át tartott...mikor megláttam, rögtön úgy éreztem, hogy megérte:)))
22/L
na én pont az ellentéted voltam terhesen.paráztam a szüléstől.mondtam a férjemnek akkor h ne haragudjon meg ha kígyót-békát kiabálok rá,de a fájdalom fog belőlem szólni.na ezzel ellentétben 1 hangom nem volt egész vajúdás és kitolás alatt két hatalmas nyőgésen kívül ami erőlködéstől volt a kitolásnál,utána már fel is sírt a kisfiam.pedig én nagyon utálom és nem bírom a fájdalmat.ráadásul az egyik ismerősöm elmesélte a szülését(ezt most nem részletezném miket mondott,de nem a legjobb,legszebb),szóval marhára paráztam tőle.ha tudnám hogy ilyen lesz a többi szülésem is 100x szülnék.
könnyű és gyors szülést kívánok.
Hát kedves utolsó előtti... ha fizetnének érte sem császároztatnám meg magam, mert most hallottam olyan hangokat amitől megijedtem!! A szülés az élet csodája, és nem fog érdekelni a fájdalom, mert azt fogom látni ami a "cél"!!!
EDÁT meg majd még meglátjuk. De semmiképp nem akarok császárt! Nem vagyok Hajdu Katika! Ha meg fogom tudni szülni akkor megszülöm. Nem fogom magam felvágatni csak azért mert félek a fájdalomtól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!