Honnan fogom tudni hogy beindult a szülés?
Vagy beindulnak a fájások, vagy elfolyik a magzatvized.
Észre fogod venni, hidd el. :o)
Talán reményteli lehet, ha leírom, hogy első gyerekemnél volt a legegyértelműbb, második és harmadiknál sokkal kevésbé tudtam, mert rengeteg "előjele" volt hetekig.
Amikor tényleg beindul, az ember 100%-ig tudja.
1.gyereknél először véreztem(akkor tágultam),utána jöttek a 10-20perces fájások,majd 5perces,és közben folyt el a magzatvizem!
Mindenkinek máshogy van. De tuti észre fogod venni!
35hkm
Én is ettől féltem, hogy nem tudom mikor kell indulni és a végén nem fogunk beérni! Na már most, hogy túl vagyok rajta, hidd el tényleg tudni fogod, hogy na EZ AZ!
Nekem a 36. héttől erős jóslófájásaim voltak. Volt, hogy annyira belenyilalt a méhszájamba, hogy le kellett ülnöm. Akkor mindig azt hittem, hogy na most. De nem. Aztán 39+1 hetesen reggel felkeltem, hogy megyek nst-re és ébredés után még az ágyban fekve elöntött a melegség. Azt hittem bepisiltem. Kiszaladtam a fürdőbe, de a "pisi" nem akart elállni. :) Na onnantól nem is állt el egy jó pár óráig. Utána meg jöttek a görcsök... majd a fiam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!