Mi a véleményetek, háziorvos kiszedi császár után a varratainat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:37
11/13 anonim válasza:
Szerintem orvosa válogatja, be-e vállalja. De a normálisabbja tuti nem egyezik ebbe bele, ez szakorvos dolga.
Egyébként engem is hazaengedtek a kórházból méhműtét után hasi varratokkal, de vissza kellett mennem ellenőrzésre és varratszedésre.
12/13 anonim válasza:
Engem is haza engedtek a varratokkal, mert még korai lett volna kivenni (kedden szültem és szombaton mentem haza. utána a műtétem után egy hétre vették ki. A nőgyógyászom nem is jött más szóba.
13/13 A kérdező kommentje:
Úgy van, hogy holnap reggel szedi ki a háziorvos. A hazaengedés varrattal szerintem simán megoldható. Hány napra is engedik haza a császárosokat? Öt. Ötödik napon pedig még nem szedik ki. Nekem gyerek koromba még gennyes lábújj köröm sarkot is pucolta, egymás után többször is. Igaz nem volt kellemes érzés :(
2013. jan. 21. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!