Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek, háziorvos...

Mi a véleményetek, háziorvos kiszedi császár után a varratainat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szinte kizárt.

Kivéve ha sebész szakorvos az illető.

2013. jan. 20. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, általában nincs meg az eszköze hozzá (és a legtöbb sajnos azt sem tudja, hogyan kell). Ráadásul a császárheget varratszedés közben ellenőrzik is, így olyan kell, aki ért hozzá.
2013. jan. 20. 18:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, tegnap volt hatodik nap,h szültem, tegnap jöttem ki a kórházból, azt mondta a doki, hogy elvágja én meg itthon kihúzom vagy hétfőn kérdezzem meg a háziorvost nem-e szedné ki, hogy ne kelljen visszautaznom.
2013. jan. 20. 19:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, az enyém simán szedett varratot a tesómnak.
2013. jan. 21. 09:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az én házi orvosom egy gézkötést nem volt hajlandó eltávolítani, ami beleragadt a sebbe. (belgyógyász)
2013. jan. 21. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Miiiiiii? Nem engedünk haza beteget varrattal...
2013. jan. 21. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, néha hazaengedünk :) Mármint, nekem nem volt császárom (remélem nem is lesz), de sokszor vettek le anyajegyet. Nagyon rossz a sebgyógyuló képességem, és keloidos is vagyok, így nekem mindig 2 hétig vannak benn a varratok, különben szétjönne a seb, és keloid nő bele (tapasztalat sajnos). Mindenesetre a varratszedést nem véletlenül kell, hogy szakorvos végezze, mert ilyenkor a seb állapotát stb-t is ellenőrzik, nem is értem, miért engedte így haza a doki...
2013. jan. 21. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nem így értettem, olyan varrattal nyilván bálba is mehetsz. Alapvetően a szakmai protokoll szerint ilyen műtéteknél csak akkor bocsátható haza a beteg, ha már túl van a varratszedésen.
2013. jan. 21. 13:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Értem, köszönöm ezt nem tudtam! :) Ez esetben még kevésbé szeretnék császárt :D
2013. jan. 21. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
:D
2013. jan. 21. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!