Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is érzett így? Szülés óta...

Más is érzett így? Szülés óta egyáltalán nem foglalkoztat a testiség, a házaséletem romokban.

Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapja, hogy szültem. Azóta egyáltalán nem kívánom a szexet. Imádom a férjemet, vonzódom is Hozzá, de a szexnek még a gondolata is távol áll tőlem. 6 hét alatt mindössze 2x voltunk együtt, de akkor is csak mert Ő szerette volna már nagyon. Zavar a megváltozott alakom is, bár páromat ez nem foglalkoztatja. Viszont bántja az én távolságtartásom.
2009. aug. 30. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Meg tudom érteni a fáradtságot , csak ezt mát több helyen leírták előttem is: a férjet/párt nem szabad kizárni a baba születésével az életedből! a férjem "találékony" ember , eleve szülés után is utalgatott már arra , hogy "de lassan megy ez a 6 hét...") , utána meg volt olyan, hogy hajnalban odabújt hozzám. Álmos voltam, de mivel éreztem, hogy nagyon akarja, hát én is odabújtam... és felismertem, hogy igenis jó ez nekem is, tudni, hogy akar , hogy kíván ! Ja, igen. A cicim megereszkedett picit, a hasam még mindig egy 3 hónapos kismamáé, vannak még csíkjaim... de ez annyira nem érdekel, mikor vele vagyok! Meggyőződésem, hogy azért döcög a házasélet , mert először önmagadat kellene elfogadnod, illetve tudatosítani magadban hogy bár te úgy érzed magad , mint aki "szétvan" , de a férjed ezt teljesen máshogy látja....

2009. aug. 31. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Estére már moccani sem bírok, pedig kívánom őt. Azt találtuk ki, hogy a nappali hosszú alvás idején randizunk a másik szobában.
2009. aug. 31. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is így éreztem az első időkben. A párom alig várta, hogy leteljen a 6 hét és újra együtt lehessünk, én már kevésbé. Zavart a seb a hasamon, hogy a mellem nem olyan, mint régen, a hasamon a bőr megereszkedett, fáradtak voltunk mindketten, stb. Szerintem ez azért érthető, egy szülés azért nem egy leányálom testileg és lelkileg se.

Az első pár szex úgy telt el,h. na, legyen már vége. Aztán valami megváltozott. Én kezdeményeztem a szexet és újra élveztem.

Szerintem először próbáld meg magadat kielégíteni (illik, nem illik ilyet írni, nekem bevált), emlékeztesd a testedet, milyen az orgazmus élménye. Ha túl vagy pár orgazmuson, talán könnyebben közeledsz a párod felé is. Sok türelem és megértés kell, hosszabb előjáték, több simogatás és nem árt ha tudtok beszélni is róla. Nyugodtan mondd meg a párodnak őszintén,h. zavar a megváltozott tested, biztosan megérti. Nem szabad erőltetni a szexet, mert teljesen "elveszik" a varázsa előbb-utóbb, várjátok meg, amíg Te megkívánod!

Remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 31. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!

Szerintem az utolsó válaszoló írta le a jó megoldást. 5 éve szültem az első kisfiamat, utána nálukn is voltak problémák. SZégyenlem, de sokszor úgy csináltam, mint aki már alszik!! Aztán egyszercsak megelégeltem. Napközben beraktam egy "oktatófilmet" és elkezdtem egymagam gyakorolni. Eleinte úgy éreztem, hogy a homlokomra van írva, miket művelek otthon egymagam, de aztán túltettem magam ezen is. 1-2 hét alatt úgymond helyreállt a dolog.

Ahhoz, hogy a jó családi élet megmaradjon nem csak jó anyának kell lennünk, de jó feleségnek is.

Az esti fáradság ellen meg ott vannak a reggelek. Mi direkt reggel, frissen próbálkoztunk, és bevált!

Sok sikert, és jó házaséletet kívánok mindenkinek!!

2009. aug. 31. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!