Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az, hogy nem az...

Miért van az, hogy nem az foglalkoztat, hogy milyen is lesz a szülés, hanem az, hogy hogyan jutok el a szülőszobáig?

Figyelt kérdés

Pécsen a Megyeiben fogok szülni (nincs fogadott orvosom), és folyamatosan az jár az eszemben, hogy hová is kell mennem, kinek kell szólnom, ha beindul a szülés. Ha az éjszaka kellős közepén kell beállítanom a kórházba, honnan is közelítem meg, mit mondok a portásnak, stb. Ugyebár ott az emeleten van a szülészet, a földszinten a mindennapi rendelések, kinek jelezzem, hogy szülni jöttem? A betegfelvételen, vagy irány fölfelé, majdcsak valakivel összefutok? Tudom, hogy hülye vagyok, és hogy valószínű, hogy ott már nem ez lesz a legnagyobb gondom, de most még csak ezzel tudok foglalkozni. Valahogy olyan érzés, mintha tudatosan nem a szülésre szeretnék gondolni.

Szóval, ha van egy jó iránmutatásom, lehet hogy kicsit tovább tudnék lépni a gondolataimmal.

2008. okt. 24. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia.szerintem azan kár izgulnod.ha van fogadott orvosod akkor előtte hivd fel,ha nincs akkor irány be kocsival és ott a portás segít és az ügyeletes doki.Ha nincs kocsi akkor a mentő és onnantól kezdve már megy szaporán a dolog.Nem kell félned.
2008. okt. 24. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs is fogadott orvosod azért biztosan van valaki aki megvizsgál. Egy ilyen alkalommal kérdezz rá ezekre a félelmeidre és akkor megnyugszol. És ne izgul, ezek a dolgok eltörpülnek majd ha beidnul a szülés. Amúgy könnyű szülést kíván egy színtén pécsi fél éves kislány anyukája.
2008. okt. 24. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Megyeiben fogok szülni! Nekem mostanában két ismerösöm is szült ott és nem volt fogadott orvosuk! Mindennel maximálisan megvoltak elégedve! Mikor megindultak a fájások bementek a kórházba,a portán eligazitanak,felmész az osztályra ott egy kis adminisztráció és már jön is egy szülésznő aki azután csak veled foglalkozik!Megvizsgál egy doki,elmondja kb. mikorra várható a baby.Már az elején megbeszélheted a szülésznővel vagy a dokival hogy mit szeretnél a szülés alatt. Mindenféle fájdalomcsillapitást kérhetsz de fel is fogják ajánlani...Ugyhogy ne izgulj minden megy majd magától! Gondolom nem egyedül leszel(egy ember mindig lehet veled) Ő tudd hozni neked bármit vagy tud intézkedni ha bármire szükséged van!! Hány hetes vagy? Én 37 hetes vagyok! Kitudja még lehet hogy találkozunk is... Mindenesetre ne izgulj minden rendben lesz!
2008. okt. 24. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elözö vagyok ha van kérdésed még irj privit!!!
2008. okt. 24. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Én már az utolsó héten vagyok, ha minden igaz :) és időben akar kibújni, bár még nem úgy tűnik.

2008. okt. 25. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!