Az elfolyó magzatvíz lehet az oka annak, hogy a baba nyakára tekeredik a köldökzsinór?
Figyelt kérdés
(talán mert elöre sodorja?)2007. szept. 7. 16:46
1/3 anonim válasza:
AZ ÉN KISLÁNYOMNAK 2X VOLT RÁTEKEREDVE A KÖLDÖKZSINÓR A NYAKÁRA DE NEM MENT EL A MAGZATVÍZEM SŐT BURKOT KELLETT REPESZTENI.VISZONT A KITOLÁSI SZAKASZ MEGHOSSZABODOTT MERT MINDIG AHOGY NYOMTAM A ZSINÓR ÚGY HÚZTA VISSZA SZEGÉNYKÉMET ÉS CSAK AKKOR VETTÜK ÉSZRE HOGY RÁ VOLT TEKEREDVE AMIKOR KIBÚJ A FEJECSKÉJE
2/3 anonim válasza:
NEM!
Nincs hozzá köze!
Az a jó, ha a magaztvíz elmegy magától, az a természetes folyamat!
3/3 anonim válasza:
Nekem elfojt a magzatvizem még otthon és csak akkor derült ki hogy a nyaka köré volt csavarodva a köldökzsinór amikor kibujt a baba.
Szerintem van köze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!