Köldökzsinor a baba nyakán, volt esetleg, aki így szült?
NÁlunk is a nyakán volt.
Természetes úton szültem. Nekünk észre sem vették az UH-n. Csak miután már kint volt, akkor mondta a doki, hogy most már elmondja, hogy a nyakán volt a köldökzsinór.
Apgar 10/10. Minden rendben volt vele.
De ahogy észrevette a doki, hogy rajta van a nyakán, minden erővel azon volt, hogy mihamarabb kint legyen a kiscsaj - vagyis rásegített a tolófájásoknál.
Babámnak 3* volt a nyakán, de szintén már csak szülés után derült ki.Szerencsére semmi gond nem volt belőle.10/10Apgarral született.
Viszont amikor én születtem akkor engem ujra kellett éleszteni, mert rövid volt a zsinór és tekeredett is.DE hány éve már annak!Még ultrahangot is csak szökőévben lehetett látni.Ne aggódj, semmi gond lesz!!!!!!!!!
Szia!
2 ujjnyi tágulásnál 18 óra oxitocin után mondták hogy esélytelen mert egyszerűen nem akar lecsúszni a fiam a szülőcsatornába ja ekkor már 42 hetes voltam. Műtétnél mondták meg hogy csórikámnak 2szer a testére és egyszer a nyakára tekeredett a zsinór
36 hét óta meg jártam a dokihoz hogy miért nem érzem mozogni a fiam csak csuklani... hát ezért... gúzsba kötötte magát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!