Programozott császárom lesz, nehéz ezt elfogadnom. Szerintetek ez butaság?
Figyelt kérdés
2napja derult ki, hogy továbbra is farfekvéses a kisfiam igy császárral fog megszuletni /38.hétben vagyok/. Nekem ezt nehéz elfogadni, mindig arrol álmodoztam, hogy majd megszulom a babámat és a karjaimba adják. Alig vártam azt a percet most pedig elfelejthetem. Ráadásul vannak ismeroseim akiknek megvannak a császárosokrol a véleményuk /pl. volt akitol már olyat is hallotam, hogy az nem is anya (akkor még én nem voltam terhes, nem nekem szolt a kijelentésuk, de tudom, hogy mit gondolnak legalább) /. Császáros anyukáktol kaphatnék pár biztato szot, hogy ne érezzem magam ilyen elkeseredve? én konkrétan azért tartottam maindig is a császártol, mert szerintem borzaszto lehet a napokig tarto fájdalom és a picikével sem tud annyira torodni az ember az elso napokban, mint ahogy szeretne.2013. jan. 17. 15:26
21/24 anonim válasza:
Nem olvastam az előttem hozzászólókat, de valószínű, hogy ugyanazt mondják. Butaság, amit gondolsz és inkább az a nem anya, aki ilyen véleményt alkot, anélkül, hogy tudná mi miért van. Nem szabad így gondolkodni, neked meg egyáltalán nem is kell ezen gondolkodnod, hogy anya leszel e, fáj e majd...hidd el, miután megszületik a kisbabád annyira nem fog érdekelni ez a pár dolog, amit leírtál, mert teljesen mással fogsz foglalkozni. Az én kisbabám is császáros volt harántfekvés miatt, de engem sosem érdekelt, hogy mások erről mit gondolnak....persze volt olyan apuka, aki mondta a páromnak, hogy nekem milyen szerencsém (!!!!!!!!!!) van, mert az ő felesége hogy megszenvedett a szüléssel. Tudjátok mit? Nekem azért van szerencsém, mert van egy gyönyörű kisbabám! így gondolkozz! Tök mindegy, hogy születik, csak legyen egészséges és szeressétek nagyon! Sok boldogságot!
22/24 anonim válasza:
Nagyon megértelek. Mi apás szülést szerettünk volna, ehhez képest nagy pofon volt, hogy gerincproblémám miatt progr.császár lett. Mai napig úgy érzem, hogy valamit elvettek, hisz nálunk nem volt meg az izgalom, hogy na,mikor indul be a szülés, nem vajúdtam, hanem a 38.héten kikapták belőlem a babát. Viszont ugyanúgy imádtam az első perctől,minta simán szültem volna (hamar a karomban tarthattam), és tejem is hamar lett, 14 hónapig szoptattam. Tehát semmi tényleges hátrányunk nem lett belőle. Te pedig semmivel sem leszel kevesebb, mint a többi anyuka, a lényeg a biztonság. Jó egészséget kívánok Nektek!
23/24 anonim válasza:
Szia! Átérzem a helyzeted, de ez az érzés idővel elmúlik majd és megtanulsz nevetni a buta, okoskodó, hozzá nem értő beszólókon. Nem kell velük foglalkozni. Én is megkaptam, hogy milyen jól jártam nem kellett "szenvednem". Azt kell, hogy mondjam Te jobb helyzetben vagy mint én voltam, mert nekem sürgősségi császárom volt, de Te tudsz lélekben készülni a műtétre és utána tudsz olvasni. Ezért szerencsés(ebb) helyzetben vagy. És amiatt ne aggódj, hogy utána nem fogod tudni ellátni a picit. Fog az menni, annyira akarod majd, hogy észre sem veszed és már teljesen rendbe is jöttél. A lényeg, hogy egészségesek legyetek. Minden jót kívánok Nektek!
24/24 A kérdező kommentje:
jaj annyira aranyosak vagytok mindannyian, sirva olvasgattam itt a válaszokat. Nagyon sokat segitettetek ezzel, hogy lelket ontottetek belém. Annyira ez a dolog jár a fejemben, hogy ugy érzem lassan kezd "átprogramozodni" az agyam, és lassan a császárra leszek felkészuve jobban. Ha mégis megfordulna még a babám, már megijednék, hogy mégis természetes uton kell szulnom :D Koszonom a sok-sok segitséget! :)
2013. jan. 18. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!