Érzéstelenítés szülésnél?
Figyelt kérdés
Első babánk lesz,semmit nem tudok még a lehetőségekről.Milyen érzéstelenítési ,fájdamcsillapítási formák vannak szülésnél "sima" kórházakban?2013. jan. 17. 09:41
11/15 anonim válasza:
Az epidurált csak vajódás alatt adják, miután legalább 2-3 ujjnyira nyitva van valaki, egy bizonyos idő után pedig már nem lehet, (nem tudom, pontosan meddig) valaki le is csúszik róla, mert későn ér be a kórházba...
12/15 anonim válasza:
Nekem az EDA leállította a fájásokat...ráadásul félre szúrták 3x így csak akkor hatott ha nagyon kicsavartam magam...következőre nem kérek az tuti ...
13/15 anonim válasza:
Én kaptam egy no-spa szurit és ennyi volt a fájdalomcsillapítás. EDA-t nálunk csak előre megbeszélve lehet kérni ill. ha van orvosod! Én azt soha nem kérnék, inkább a szülési fájdalom, mint az, hogy a gerincemet szurkálják!
14/15 anonim válasza:
Én nem kaptam semmit.Se gázt,se szurit semmit..:(
15/15 anonim válasza:
Én nem akartam semmit, végül a gázra rábeszélt a szülésznő.
A férjem azóta is emlegeti... :)
Mondtam, hogy kérek itthonra is egy ilyen berendezést! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!