Tolófájás, jósló fájás, vajúdás mihez lehet hasonlítani ezeket a fájásokat?
Én is mindig ezt kérdeztem de ne aggodj észre fogod venni olyan fájások lesznek hogy le kaparod még a falat is csak öszinte akarok lenni veled mert az a legrosszab ha nem tudod mirre számics én meg voltam rémülve hogy mindenki üvölt nem voltam erre felkészülve. Rettentő nagy fájdalom semihez nem lehett hasonlitani és csak egyre esősebb és erősebb.
A josló fájás : Kisebb-nagyonn menszi szerü görcs
a vajúdás az kegyetlen a görcsöktől szinte tudatlanná válasz vagyis én szinte az voltam.
A tolófájás pedig nagyon fáj de olyan mint amikor jön a kaki de az nem a kaki hanem a baba.
De megéri hidd el, 6 kor szültem 9 kor már semmit nem éreztem belöle csak szédültem de nagyon :( 1 kor már nem annyira és estére nagyon jól voltam :) Mintha semmise történt volna :)
A jósló nekem olyan volt, mint egy nagyon erős menzesz szünetekkel.
A vajúdás eleje olyan mint a jósló, később olyan volt mintha 3percenként átmenne rajtam a vonat.
A tolófájásra nem emlékszem, annyira fájt, hogy szinte megszűntem létezni.
a jósló nekem csak keményedés volt, azaz befeszült a hasam, és inkább csak kellemetlen érzés volt, mint fájdalom.
az otthoni vajúdásról nem tudok nyilatkozni, én oxitocint kaptam mert nem voltak fájásaim mikor elfolyt a vizem, így fogalmam sincs milyen ha az embernek nem indítják, hanem magától vannak fájásai. Az oxitocintól olyan fájásaim voltak hogy azt hittem ott halok meg, a keményedésekhez társult, iszonyatosan fájt, feszített a hasam belül, sugárzott a derekamba. Ha volt már nagyon durva migréned, akkor ez olyan, csak a hasadban és szünetekkel :)
A tolófájás a vajúdásos fájásokból alakult nálam, amikor már nagyon erősek voltak a fájások, akkor elkezdtem érezni, hogy picit tolni is kell közben. Ez az inger lett egyre erősebb fájásról fájásra.
A tolófájás... Hááát, tényleg jön egy inger, leginkább székelési ingerhez hasonlít.
A josló fájás nekem is keményedés volt, a vajúdás...hát azt nemigen lehet megfogalmazni, nekem a rendes görcs kb 1000x-ese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!