Miért hal meg a baba,9. hónapban vagy szüléskor, esetleg előtte?
Hogy mi lehet az oka?
Amit az első írt, vagy pl, a nyakára tekeredik a köldökzsinór.
De miért gondolkodsz ilyeneken?
Barátnőm kisfia sajnos szülés előtt halt meg. Nem voltak fájásai, rosszul érezte magát. Császározták és amikor kivették a gyermeket, akkor látták, hogy a nyaka körül van a zsinor.
A kórház nem engedte hamarabb a császárt, mivel a 38. hétben volt. Arra vártak, hogy beinduljon a szülés.
A család beperelte a kórházat, amit meg is nyertek.
Nekem mondjuk a pénz nem hozza vissza se a gyerekem, se az örömöm.
És a legszomorúbb az egész tragédiában az, hogy el sem temethette, mivel nem sírt fel. Így nem is kezelték élőnek. A törvények szerint pedig az ilyen gyermeket nem lehet eltemetni, mert nem is élt.. undorító!
Most 2 hónapos a kislánya. Legalább 3 év telt el a két gyerek között. A kislányát Ausztriában szülte. Nem bízta magát magyar orvosokra.
Na, a magyar orvosok nevében azért ezt kikérem magamnak!
Mi Angliában élünk, de sem a terhesgondozást, sem a szülést nem bíztuk "külföldre", annak ellenére, hogy a férjem orvos, hazamentünk még a terhességem elején. És hozzá kell tennem, a magyar terhesgondozás és szülészeti ellátás messze földön híres!
Köszi a részvétet kérdező.
Utolsó, én is Angliában élek, itt vittem végig a terhességet és tökéletesen meg voltam elégedve vele. Úgyhogy kár általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!