Hogy működik most a szülés egy nem területileg illetékes kórházban, ügyeletesnél?
Figyelt kérdés
1,5 éve beültünk a kocsiba amikor megindult a szülés és az István kórházba mentünk. Nem volt sem dokim, sem szülésznőm. Nem küldtek el minket, de még csak csúnyán sem néztek ránk. Meg tudom tenni ezt idén is?2013. jan. 10. 07:37
1/5 anonim válasza:
Meg. A megindult szülés vészhelyzet ék számít, ha van rá jogosultsaguk, megfelelő szakember ellátnak.
2/5 Mara Acoma válasza:
Meg hát :) Ott szülsz, ahol akarsz. Elküldeni nem fognak :)
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha majdnem a szomszédban van az illetékes kórház? Mert mostanában olvastam, hogy változott a dolog és már nem kötelesek így sem fogadni.
2013. jan. 10. 10:18
4/5 anonim válasza:
Azért most már ez szigorodott!Nekem a barátnőm szülésznő a Jáhn ferenc kórházban, és ő mesélte,hogy ha a szülés egy bizonyos szakaszba lépett akkor valóban nem küldenek már el,de ha órák vannak hátra a szülésig bizony átküldi a nőket a területileg illetékes kórházba mert ez a szabály!
5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy milyen szakaszba kell lépni ehhez? Pl ha a magzatvíz folyik? Vagy csak bizonyos tágulásnál?
2013. jan. 10. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!