Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akkor is adtok pénzt szülés...

Akkor is adtok pénzt szülés után ha ügyeletesnél szültök?

Figyelt kérdés
Nekem nincs fogadott orvosom, többek közt azért, mert nem futja rá... Akkor is illik pénzt adni ha ügyeletesnél szülök? Lehet hogy kb. 15 percig fogom látni... Nagyon bunkó vagyok ha így nem adok? Szerintem a csecsemős nővérkék többet fognak velem foglalkozni, nekik esetleg adnék a végén egy csomag kávét meg valami bonbont...
2009. ápr. 1. 12:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt fogadott dokim, neki persze adtam de ügyeletesnek biztos nem adnék. És a csecsemős nővéreknek sem. Viszont a szülésznő nem fogadott volt, neki adtam mert ő volt velem reggel 8-tól este fél 7-ig végig amíg szültem.
2009. ápr. 1. 12:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek."Illik", "bunkó vagyok".

Ne így nézd a dolgot. Rendben, hogy nem nagy a fizetésük, de te ne idegesítsd magad, ha tudsz adj aki úgy érzed, hogy megérdemli, ha nem tudsz, ne adj.

2009. ápr. 1. 12:30
 3/18 anonim ***** válasza:
56%

Esélytelen!!! Még ha jól is végzi a munkáját akkor sem. Hisz ez a dolga.

Miért? A boltos néninek is adsz sokkal több lovét,mint amennyit kellene fizetni? NEM!

2009. ápr. 1. 12:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ügyeletesnél szültem, mert az orvosom külföldön volt és hamarabb jött a baba. Nem gondoltam, hogy az ügyeletes doki bejön hozzám a hazajövetel előtti napon megnézni, így nem számítottam rá pénzzel. Viszont, mivel nagyon rendes volt és nagyon meg voltam vele elégedve, adtam neki 5 ezer Ft-ot. Éppen ennyi volt nálam.. tudom, nem nagy összeg, de én így kicsit jobban éreztem magam, főleg, hogy ő csak eset 6-tól lett volna ügyeletben, de miattam bejött du. 2-re. Egyébként igazán nem a doki, aki legtöbbet segít, hanem a szülésznő..ő jobban megérdemli a pénzt, ha valaki adni akar.. Szerintem egyébként egyáltalán nem kell az orvosnak pénzt adni. Ez a dolga, ő amúgy is megkapja a fizetését.
2009. ápr. 1. 12:34
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem igazán értem az "ügyeletesnek nem adok" hozzáállást. Tehát az ügyeletesnek egy fillért sem adsz ugyanazért a 10 percért, amiért a választott orvosodnak simán odaadsz több tízezret. És erre nem magyarázat, hogy a terhességed alatt is gondozott, mert akkor ugyebár mindig fizetsz a rendelésen...

Én mindkettőnek aszerint fogok adni, hogy mennyire vagyok megelégedve a közreműködésével. (Mert ugye előfordulhat, hogy a választott orvosom nem tud jelen lenni, és ügyeletesnél szülök.)

2009. ápr. 1. 12:40
 6/18 anonim ***** válasza:
67%
Adj neki egy üveg piát díszszatyorban Ennyi.
2009. ápr. 1. 12:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Növeld az önbizalmát!Ne a pénztárcáját.
2009. ápr. 1. 12:43
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
én is ügyeletesnél szültem...és tovább is maradt miattam 40percet a műszaka után,mégis csak egy nagyon szépen köszönöm öt kapott.
2009. ápr. 1. 12:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy alakult, hogy ügyeletes dokinál szültem. Nem adtam neki pénzt, de a szülésznőnek, aki levezényelte az egész szülést, neki adtam. (Nem fogadott szülésznő volt) Azért pénzt adtam, mert úgy gondoltam, majd ő eldönti, hogy mit vesz belőle.
2009. ápr. 1. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem fogadunk dokit, így nem adok dokinak pénz! Csak szülésznőt fogadunk, mert sokkal többet fog segíteni a szülésnél, főleg ha sokat vajúdok majd! Neki adok pénz!
2009. ápr. 1. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!