Méhszáj zárt a szülés kiirt időpontján mennyi idő kell kb mire nyitva lehet legalább egy újjnyira?
Én már 2 ujjnyira nyitva vagyok(2222) vasárnap óta és hétfőre vagyok kiírva még sincsenek még fájásaim,pedig már a nyákdugó is távozott vasárnap a kicsi lányom élénken mocorog és feszitgeti az alhasam,de hogy mikor fog beindulni hát egyenlőre nem úgy néz ki.
Pedig azt hittem én is ha nyitva vagyok akkor könnyebben beindul!
39+4hkm
En mondjuk 39 hetesen szultem, de ha ez megnyugtat: semmi elojele nem volt. Ejszaka arra ebredtem, hogy nagyon kemenyedik a hasam, felultem az agyban es elfolyt a magzatviz. A korhazban megvizsgaltak, fajas nem volt, a mehszaj teljesen zart volt!
Vartunk, hatha beindul.
Es nem kellett sokat varni, 3 ora mulva beindultak a fajasok es csak 3 orat vajudtam.
SZoval azt akartam irni neked, hogy akar holnap reggelre is babazhatsz. Ez nem ettol fugg.
A masodik gyerekemmel az utolso 4 napban 1333-as volt a mehszajam es megsem indult be a szules magatol, inditotta az orvos, mert mar nem mert hazaengedni vizsgalatrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!