Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány hetesen lettetek toxémiásak?

Hány hetesen lettetek toxémiásak?

Figyelt kérdés
És minden rendben lett a végén? Nekem az elsővel toxémiás voltam, most a másodikkal már magas a vérnyomásom...kicsit be vagyok tojva.
2013. jan. 9. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, pontosan hány hetesen kezdődött, de 35 hetesen már pre-eklampsiává fejlődött, akkor császároztak. Én is babás vagyok megint, remélem, nem alakul ki újra.
2013. jan. 9. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
35 hetesen fektettek be ,mert olyan volt a lábam mint az elefánt embernek :( 38 héten indították ,mert akkor jelent meg a fehérje a vizeletben.Én már 2 hete könyörögtem hogy betöltött 36 után indítsák.Így lett egy jó kis fertőzése ami sokkal rosszabb is lehetett volna...
2013. jan. 9. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

31 hetesen,4hétig húztuk még a kórházban nagy nehezen..

Minden rendbe lett a végére 35+2nél császároztak,a kislányom egészséges!!

Kitartást neked!!

Hány hetes vagy??

2013. jan. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!