Mi volt az első étel amitől rosszul lettetek?
A reggeli szendvicsem. De az párszor előfordult, mert egy idő után automatikusan 2 szendvicset csináltam. Az első leért, majd távozott, utána a másikkal sosem volt gond. :)
De a legemlékezetesebb rosszul létet a szilvás gombócnak köszönhetem, azóta sem eszem meg. Rá sem tudok nézni. Pedig a lányom majdnem 2 éves. :)
Első terhesség alatt a hús, 22 hétig méglátni sem bírtam! :(
A másodiknál a kávé!:( 5 hetes terhesen lettem rosszul tőle...7 hós a kicsi, még a szagát sem bíromazóta sem:(
Én birsalmalevest készítette, jóízűen megettem és aztán elkapott a hányinger és a szédülés. Ez még a legelején volt, abban az időben kellett volna megjönni a menstruációmnak. Azóta 1x a pizza szagától, iszkoltam a szobából kifelé. :-)
9. hetes várandós anyuka
Pulykapörkölt. :)
Este jòìzűen ettem belőle, reggel mikor a fèrjemnek akartam elrakni ebèdre ès megèreztem a szagàt elkapott a hànyinger. As ezt követő 10 hètben mackòsajtos kenyèren ès gyümölcslèn èltem, semmi màst nem bìrtam megenni.
A pulykapörit azòta is jò messzire kerülöm, pedig a veled valò incibens màr több, mint 5 ève törtènt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!