Mivel tegyem emlékezetessé kislányom első szülinapját? Különleges formájú étel? Jól dekorált szoba?
A kicsi nem fog rá emlékezni majd, bármit is csinálsz. :) Ettől még persze lehet ünnepelni, de nagy felhajtást csinálni teljesen felesleges. Ezt úgyis inkább magatoknak csináljátok.
Én úgy gondolom, egy aranyos torta, kis ajándék, közös családi evés/beszélgetés bőven elég. A kicsi fel sem fogja még igazából, hogy miről van szó, de azt persze érzi, hogy ez egy különleges nap.
Szia.
Én már pedig csináltam felhajtást:) Bár tényleg "felesleges" a gyerkőc számára.
Nos voltak lufik (több tucat) amivel az ünnep után játszott, színes lampionok, színes papírtányérok, papír poharak. Vettünk Boldog Születésnapot feliratú szalagokat, azokat tettük különböző helyekre:) A dekorálás kb ennyi volt.
Na meg a torta! Nálunk akkor a fiam nagy motor mániás volt, állandóan berregett ezért egy hatalmas piros színű, motor formájú tortája volt.
A vendégeknek nagyon tetszett minden!
Készült jó pár fotó, így majd ha nagyobb lesz, megnézheti milyen is volt az 1. szülinapja.
Nálunk idén lesz 5 éves, de eddig mindig és ezek után is mindig ilyen színes kis bulik lesznek!
Boldog Szülinapot a lánykádnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!