Szirupot kaptam, anelkul nem ment. Hazajottunk, itthon sem ment. Hivtuk a dokit, mert annyira nyomta mar a farokcsontomat, h sirtam, megsem tudtam wczni. 1,5 hetig ittam a szirupot, addigra allt helyre. Mindenkepp az igazat mondd errol, volt, aki ebbe halt bele szules utan, a belei nem rendezodtek. Nem hiaba kerdezgetik es segitenek, ha kell.
2013. jan. 4. 11:57
12/16 anonim válasza:
Nálunk kérdezték csak, hogy volt-e nagywc. Nekem a 2. napon sikerült. Jobb, ha az igazat mondja erről is az anyuka. Ha nem jön össze a dolog, ehetsz barackot, szilvát vagy adhatnak hashajtót.
2013. jan. 4. 12:32
13/16 anonim válasza:
Biztos ami biztos, érdemes a kórházba aszalt szilvát vinni, és sok-sok rostos üdítőt. Nagyon sokat segít. Nem lesz a székeléseddel probléma. Nekem bevált... :)
2013. jan. 4. 13:17
14/16 anonim válasza:
És pl mi van azokkal a kismamákkal,akik már a terhesség előtt is ,,küszködtek,, a nagy wc-zéssel?!Mert én sajnos ilyen vagyok.Én már a terhességem előtt is csak 3-4 naponta tudtam menni,a 18. hét környékén kb 1 hétig tudtam menni minden nap,de most megint csak 3-4 naponta tudok menni,és akkor is kemény és nem olyan sok.Bocsi,hogy így fogalmaztam.És bocsánat az offért.Csak nagyon kíváncsi lennék,hogy azok a kismamák szülés után rögtön tudtak menni nagy wc-zni vagy nem??Mert én félek,hogy szülés után sem fogok tudni menni többször csak 3-4 naponta.
22+3 hkm
2013. jan. 4. 14:44
15/16 anonim válasza:
Pfu.. :D már rá 2 nappal kellett,de egyszerűen annyira fájt az egész alsó tájék (harmadfokú gátrepedés,ennyit mondok),hogy nem mertem. Kijött még az aranyerem is a szüléstől,szenvedtem rendesen,na. Nekünk adtak valami bogyót,hogy legyen széklet,az fel is lazította,gondolom. Két nappal a bogyó után már annyira görcsölt a hasam,hogy muszáj volt,nem bírtam. Annyira kellett,hogy nem gondoltam a fádalomra. A produktum elég kevés volt,de volt,ez a lényeg :D itthon aztán laevolac meg zabkorpa,de azóta is kínok kínját élem meg minden nagy WCkor.
2013. jan. 4. 19:56
16/16 anonim válasza:
Kedd reggel császároztak, csütörtök délben volt széklet. Addigra már ittam keserű sót, kaptam 2 hashajtó injekciót. Végül ittam egy kávét, és sikerült. Ja, és nálunk addig tilos enni akármit is, míg nincs széklet! Rostosat sem szabad inni, csak vizet... :S Marha jó volt 3 napig étlen...
Nem szabad hazudni, mert nem hiába kérdezik. Pont a bélcsavarodás miatt, mert az halálos! Szóval nem hazudj. Inkább akármi kellemetlenség, mint hogy meghalj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!