36 hetes uh-n milyenek voltak a babád értékei? ÉS mennyivel születtek, ill. hányadik hétre?
BPD..stb
Főleg kislányoké.
bpd: 84mm
hc: 300 mm
ac: 303 mm
FL 66 mm
becsült súly: 2400 g; 1 héttel később 2800-al született meg
Akkor az enyém sem rossz annyira.én most voltam 36 hetes menses szerint uh szerint viszont csak 33 nak számítok mert kisebb a baba.az adatai:
BPD:81mm
HC:28,4mm
AC:29,3mm
FL:6,8mm
Placenta érettsége :2
B.súly:2200g
Ne aggódj, tényleg becsült adatok. nekem a 36.heti UH-n jól elmérték a hasi körfogatot. Simán a szemembe mondták /eü dolgozó vagyok/, hogy méhen belüli retardáció áll fenn, a baba 31.hétnek felel meg. Egy hétig állandóan bőgtem, mert ez kell egy várandós nőnek. A kontrollon megnyugtattak, hogy minden rendben, 37.héten volt 2700 gr, szuper hasi körfogata van. Időben 3100 gr-al született. Most 2,5 hónapos és 5400 gr, szóval ha kicsi súllyal születik is a tiéd, hamarosan összeszedi magát.
A hátránya az, hogy éjszaka sokx kel fel enni és napközben is 2-2,5 óránként eszik.
Te és a párod milyen súllyal születtetek? Az is nagyon befolyásolja a babátok születési súlyát. Amúgy meg tényleg csak becsült adatok, nem kell megijedni, mert, ha picike a baba, akkor sincsen semmi, majd idekint összeszedi magát. Semmi hátránya nem fog ebből származni! Férjem testvére 36. hétre szült 1,5 kg-os babát, mert kevés magzatvíz miatt nem tudott fejlődni. És semmi baja nincsen, idekint összeszedik magukat.
Sok boldogságot a kicsihez és ne idegeskedj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!