Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vannak az óriás-bébis...

Hogy vannak az óriás-bébis anyukák? És persze a babák? Mennyivel születtek, milyen időre? A ti babátok is nyugodtabb, jó kedvűbb az átlagnál, vagy nincs összefüggésben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy menniyre számít a kislányom óriásbébinek a 4 kg-jával. :):)

Jól vagyunk, köszönjük, a lányom lassan 9 hónapos 9 kg körül van, igazi kis örökmozgó, már a bútorok mellett lépeget. Nagyon nyugodt, jó kedélyű,kiegenysúlyozott kisbaba,de szerintem köszönhető ez inkább a nyugodt,szerettetteljes családi légkörnek,mint a kg-nak:):)

Ti mekkorák,mennyi idősek vagytok???

2011. aug. 13. 16:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi még csak 2,5 hónaposak vagyunk! :) 4550 grammal született 59 cm-vel! Most 6,2 kg a kicsi lánykám! :)
2011. aug. 13. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Három gyerekem van, 4kg, 4,3kg és 4,55 születési súllyal voltak. Babának is tömzsik voltak (mindig azt mondták, ha Magyarország ilyen lábon állni, gondunk nem lenne). De ahogy elkezdtek menni (9 és 10 hónaposan; a harmadik 9 és fél hónapos, most már próbálgat menni), hamar lemozogták magukról. Egyébként olyan 11-12 kg voltak az első szülinapjukon. A két nagy égedelem, babának is azok voltak, két kis engeriagombóc. A legkisebbünk, aki 4kg-mal született, ő a legnyugisabb. Eszik-alszik-mosolyog. szerintem nincs összefüggés a súly és a kiegyensúlyozottság között. Egyébként mind a három ráhúzott a kiírt időpontra: 4-4-5 napot.
2011. aug. 13. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
4100g-mal született és 56 cm-rel. Most teljesen átlagos súlyú már, 2 éves lesz szept.-ben. Nagyon jókedélyű, sokat nevet, de nyugodtnak egyáltalán nem lehet nevezni. Egy örökmozgó, aki csak annyit alszik, amennyi feltétlenül muszáj.
2011. aug. 13. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:

fiam 4,25 kg-mal és 56 cm-rel született.most lesz 29-én 2 éves.mindent a nagykönyv szerinti időben csinált.kisbaba korában elég nyugodt baba volt.most sem mondanám egy hiperaktív gyereknek,igaz egy pillanatra sem áll meg egy helyben,de egy nagyon kiegyensúlyozott kisgyerek.most 13 kg körül van és 92 cm magas lehet(most megyünk majd méreckedni,ugyhogy ez csak kb érték).magasságilag a nála 1 évvel idősebb gyerekekkel elvegyül.

ja a záróján az volt hogy óriásbaba,mikor kiengedtek minket szülés után.

2011. aug. 13. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
4500 g-mal, 11 nappal előbb született kisfiam. 5 és fél hónapos, 8 kg. Nagy baba, arányos. Azt mondhatom, hogy nyugodt baba, bár kicsit hasfájósabb volt 3 hósig. Nagyon sokat mosolyog (szerencsére). Na de azért sokat számít, hogy mi hogyan viselkedünk... és persze, hogy testközelben alszik. Ágyunk mellett az én oldalamon hozzátolva egy leesésgátlós gyerekágy. Nem rácsosban. Sokat számít, hogy mennyire kiegyensúlyozott és mennyire vesz részt szó szerint a családi életben. Mondjuk nincs egyedül "lepasszolva" a rácsoságyban, de nem is lóg rajtunk. Én kizárólagosan szoptatok szerencsére még mindig, szülés után a 3-4. hónapban mondhattam, hogy nincs már ilyen-olyan nyavalyám ami kijött. Most talán annyi, hogy a szoptatás alatt aktívan cserélődik a hajam, mondhatni iszonyatosan hullik. Állítólag természetes.
2011. aug. 13. 20:35
 7/9 A kérdező kommentje:
A mi zárónkon is fel volt tüntetve, hogy "óriás csecsemő". Szegényt, már a kórházban lekövérezték... :)
2011. aug. 14. 17:25
 8/9 krisztivan ***** válasza:
Kisfiam 4430gr és 61cm-vel született.Csak 4,40 esnek hívták a kórházban.Már 11 hós múlt,nyugodt,békés baba csak aludni nem szeret.Sajnos egyáltalán.Bútor mellett lépeget,és egyfolytában "beszélget".
2011. aug. 15. 17:55
 9/9 krisztivan ***** válasza:

Előző vagyok

Már nem óriás:9200 és 75cm.

2011. aug. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!