Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Refluxos babák anyukái! A...

Refluxos babák anyukái! A hozzátáplálás elején nektek is nehezen ment az etetés? Voltak nehézségek? Vagy nem ezzel van összefüggésben?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk is nehezen ment egy kicsit, de szerintem nem a refluxal volt összefüggésben, hanem az új ízekkel és a kanállal.

Az viszont a reflux miatt volt, hogy újra sokat bukott vissza a kislányom. Nem győztük takarítani a szőnyeget, ágyneműt cserélni, ilyesmi. De amint megszokta a kis gyomra, hogy most már másabb állagú étel is van a világon, mint az anyatej, tápszer, csökkentek a bukások.

Kitartás, menni fog. Ami nekünk sokat segített, hogy evésen kívül is adtam kanalat a kezébe, had rágcsálja, ismerkedjen vele. Ja, és nekünk a műanyag kanál egyáltalán nem jött be. Csak a mi általunk is használt étkészletből való teáskanállal volt hajlandó enni. És ez így van a mai napig. :)

2011. szept. 11. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Mennyi ideig tartott? Nekem 6 hós múlt és lassan 2 hónapja próbálkozunk. Mert tápszeres. Tényleg sokat bukik megint, de ez már színes :) Nem olyan mint a tápszer. Viszont amióta AR tápot eszik, semmi nem jön vissza belőle, csak a szilárd ételekből. Adtam neki kanalat, próbáltam már mindkettőt, műanyag és fém is. Azzal nincs gond. Amikor játszani adtam, ledugta a torkára meg megsértette a szájpadlását, így nem adok játéknak kanalat.

Neki az a baj, hogy elkezd fájni a hasa evés közben. Sok puki jön, többször be is kakil evés közben. És mire ezt megvárom, hogy végezzen. Csavarja a hasát, fáj neki, emiatt nyűgös, folyton nyom, így nehéz etetni.

2011. szept. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!