3 hónapos babátok hány kiló? és tápszeres vagy anyatejes? és mennyivel születtek a piciik? A enyém 3010 született most 5 kiló, nem túl kevés?
Szia!!!
Az én fiam 4300 g-al született és most kb 8 kg. Csak anyatejes.
Nem gondolnám, hogy a 2 kg hízás az kevés lenne, elvileg havonta 60 dkg-t "kell" hízni, az meg megvan. Szóval ne aggódj. Ha a doki sem szólt hogy kevés akkor ne törődj vele. Anyatejes vagy tápszeres?
Szia!
Az én fiam három hónapos, 2590 grammal született, 2550-el jöttünk haza.Most 5300 gramm, és 12 cm-t nőtt.Csak anyatejes.
kisfiam 3,5 hós.estére tápit kap,mert arra már nem elég.4250 gr-al és 56 cm-el született.most 7 kg és 68 cm.
szerintem rendben vana a babád súlya.vannak akik gyorsabban vannak akik lassabban híznak.az a 2 kg hízás pont jó.
ui.:én meg mindig azon paráztam,h túl gyorsan hízik a fiam,mert volt hogy kevesebb mint 2 hét alatt hízott fél kilót.de ő egy kis beles :)
2,5 hós a babám 3100 gr-al született, most 5400 gr. Tápszeres.
A szakirodalom azt mondja, hogy 6 hónapos korára kell a születési súlyát megdupláznia, szóval nem kell roham léptékben fejlődnie (ez a mai divat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!