Miért mondják azt, hogy a koraszülött babák annyival vannak lemaradva időben született társaitól ahány héttel korábban születtek?
A TE esetedben nincs így. Örülj neki. Tudod, ez legyen a legnagyobb bosszúságod, hogy mindenki azon csodálkozik, hogy "csak" 5 hónaposak és milyen ügyesek, mintha azon csodálkoznának, hogy "már" 5 hónaposak és "még" a fejüket sem tartják.
Szerencsétek volt, jó a genetikátok, nem lehet tudni. Mások nagyon rosszul járnak és igen, számít náluk a korrigált kor. Nem beszélve arról, hogyha valami baj van, oxigénhány, agyvérzés, anyagcserebetegség vagy csak egyszerűen éretlenség, akkor a korrigált kor sem teljesen mérvadó, mert a babák 3-6 éves korikra érik utol a társaikat.
Én a helyedben a fenekemet a földhöz csapkodnám örömömben, hogy így nyilatkoznak a koraszülött lányaimról.
mert a legtöbb ikerpár vagy korasz.baba olyan nyomi... bocs, de ez a véleményem.
látszik rajtuk, hogy v.mi nem stimmel...
hát elég buta vagy, ha azt akarod, hogy a gyereked koraszülött legyen...
mondtam én, hogy valami nem stimmel veletek...
Nem lehet, hogy nem az ikresség és a koraszülöttség miatt mondják, hogy nagyok és ügyesek?
Az én lányom 5 hónaposan nem volt 6 kg és ő időre született.
Ez a majdnem kúszás egyébként mit takar?
16:56-osnak nem ártana egy hónapot eltölteni a koraszülött intenzíven és utána kívánni a koraszülést.
Mi a baj a 40 héttel? Nem is voltál még soha terhes, honnan tudod meddig jó és kényelmes a terhesség? Legyen korababád, annak minden szépségével és fájdalmával.
A kérdező szerint pedig hány hetesen születik az a baba, amelyik nem nagyon korai és mekkora az a súly, ami nem nagyon kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!