34 hét körül született babák akik fertőzés miatt születtek meg?
Szia!Nálunk is hasonló volt a helyzet! A kisfiam 32. hétre született!Tüdőgyulladást kapott Ő is sajnos! 3 hónapot voltunk az intenzíven!De most már jól van, hála Istennek!
A tüdőgyulladás nagyon veszélyes Minket se kecsegtettek semmi jóval.A kis fiam is szintén visszabukott és nem emésztet napokig csak infúzión lehetett táplálni!
Soha nem szabad feladni, mond meg a barátnődnek, hogy amennyit csak lehet annyit legyen bent a kicsinél az nagyon sokat segít! A koraszülöttek a legerősebbek, sokkal többet kibírnak még egy felnőtt embernél is ezt biztosan merem állítani!Remélem minden rendben lesz nálatok is!
Szia nekem 33 hétre született meg a lányom, fertőzés miatt megrepedt a magzatburok nálam is. 2350g-os volt a kicsim tüdőgyulladása is volt, de az hamar elmúlik náluk. Mondjuk ő nem bukott, már 5 nap múlva szoptathattam. 8 nap után hazaengedtek minket.
Semmi baj nem lesz ezek a pici babák nagyon sokat kibírnak. a barátnőmmel voltunk együtt a koraszülött osztályon, az ő lánya 900g-os volt és 3 hétig volt tüdőgyulladása a picinek. Most az én lányom 19 hónapos, makk egészséges, a barátnőm babája 20 hónapos és semmi baja, Hála Istennek:)
Jobbulást kívánok a babának! Ha tudsz menj be a barátnődhöz, vagy hívd fel gyakran telefonon. Neki ez a legnehezebb korszak az életében én tudom.
Barátnőmnek a 33.hétre született így kislánya (valami fertőzés miatt elment a magzatvíz), ha jól emlékszem 1600 gr volt. 1 hónapig voltak kórházban, akkor engedték haza, amikor elérte a 2 kilót.
Azóta már 3 és fél éves teljesen egészséges kislány, semmi baja, sem szervi, sem testi, se semmiféle, nagyon szép és okos!
Én túlhordtam, de fertőzést kapott az én babám is, visszabukott mindent,infúzitó kapott,antibiotikumot, de a 8.napon hazaengedtek minket,bár utána is bukott még hónapokig, de belehet sűríteni az anyatejet, tápszert is, ezt előtte szokták neki adni mielőtt szopna, és így nem lesz olyan híg a tej, hogy könnyen kijöjjön.
Én bennmaradhattam a szülészeten míg a pici benn volt, csak este mentem haza,én ebből szerencsésebb voltam.Nem lesz semmi baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!