Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A miskolci Steierhoffer doki...

A miskolci Steierhoffer doki mennyit kér a szülésért? Csak azzal rendes, aki fizet neki, vagy sztk-ban és ügyeleten is?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Küldtem Neked privát üzenetet.
2009. okt. 13. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint Steierhoffer főorvos nem kér sohasem pénzt a szülésért.( utólag sem mindenkitől fogadja el a boritékot ) Nagyon jó orvos és nagyon jó ember egyben. Én nála születtem és hozzá is járok három havonta. Lelkiismeretes , nagyfoku szakmai tudással és empátiával rendelkezik , nála az orvos-beteg kapcsolat a bizalmon és nem a pénzen alapul.
2009. dec. 25. 22:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy már nem vállal szülést.
2009. dec. 26. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Vállal szülést. Én júniusban fogok szülni nála,a magánrendelésén pedig legalább tiz olyan kismamával találkoztam már, akik vele fognak szülni. Ha még nem szültél meg nyugodt szivvel ajánlom Neked. Lelkiismeretes, tapintatos, figyelmes. Azon orvosok közé tartozik akiknek még van hivatástudata.
2010. jan. 16. 20:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy 100000 nála egy szülés. Lehet, hogy nem ő kérte, hanem csak ennyit adtak neki?
2010. jan. 16. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Ő nem mond összeget. Én már kérdeztem.
2010. febr. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!