A miskolci Steierhoffer doki mennyit kér a szülésért? Csak azzal rendes, aki fizet neki, vagy sztk-ban és ügyeleten is?

én csak sztkban voltam nála,és igaz nem terhesen,csak fogamzásgátló és az egyéb szokásos vizsgálatok miatt,de nekem nagyon szimpatikus,amig borsodban lakom,addig fix hogy hozzá fogok járni
mindig volt még eddig valami kedves megjegyzése,érdeklődő,és elég hasznos tanácsokat mond mindig:)
22/L

Én hozzá járok sztk-ba, 33 hetes vagyok. Azért odamegyek hozzá, mert a magánrendelés időpontjában nekem nem jó, de az sztk-ban is fizetek neki 5000-et, ha nem csak egy lelet kiértékelés vagy ilyesmi miatt megyek hozzá.
Semmi bajom nincs vele, kedves, rendes és nagyon jó orvos.Mindig el tudom érni és sosem ráz le.
Megbeszéltük, hogy vállalja a szülésemet, árat nem mondott.
Arra gondoltam, hogy mivel 5000-et szokott kapni szülésnél meg 10x-ezem.

Főorvos úr mindenkivel rendes, azzal is akit életében először lát. Én három éve 30.000-et adtam neki, ha ma szülnék 50.000.-nél nem adnék kevesebbet.
Százezer éves betege vagyok, már elköltöztem Miskolcról, de az ország másik végéről is visszajárok hozzá egy mezei rákszűrésre is.

Persze!
Egyiket sem. Kb. 4-5 orvossal találkoztam eddig. Egyikük sem volt olyan, hogy megfogadnám, és hát annak a pénznek van helye így is :)
Ügyeleten fogok szülni.
Szülésznőt inkább fogadnék, de bízom benne, hogy rendesek lesznek anélkül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!