Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mást is megviselt a szülés és...

Mást is megviselt a szülés és az után lévő kórházi napok?

Figyelt kérdés
A babám 8 hónapos, de a kórházi élmények nagyon gyötörnek még mindig. Mit tegyek, hogy szabaduljak?
2009. aug. 25. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi gyötör? Szültél, megvan a babád, minden más elmúlt.

(Én ugyan kijöttem minden gyerekemmel a kórházból a szülés utáni napon, de szerintem nem egyértelmű mi a problémád)

2009. aug. 25. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Kicsit részletesebben mi is gyötör téged? Nem értem. Mi történt, ami ennyire negatív emlék?

Nehéz szülés, vagy mi volt?

Nekem a szülés utáni két nap volt gáz, nagyon fáradt voltam, inkább szültem volna még egy gyereket, mint az a két nap. De igyekeztem pihenni, kihasználni, hogy csak kettőnkre kell figyelnem.

2009. aug. 25. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Örülj a babádnak!

Nekem szép élmény volt a szülés, a bentléttel sem volt semmi baj, csak a 3.-4. nap már eléggé unatkzotam, mert babámmal nem volt semmi gond..

2009. aug. 25. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
elhiszem.tudom mit érzel,bizony nem könnyű.a szülés engem is megviselt perid a 2. babám volt és viszonylag könnyen egy hang nélkül szültem,mégis azt mondtam,mondom,hogy többet nem fogok szülni.Nem vagyunk egyformák,és ezeket az élményeket is mindenki máshogy dolgozza fel.a korházi bentlét leszámítva hogy kb 4 napig nem aludtam csak órákat,viszonylag jó volt,igaz nagyon kimerült voltam mire hazakerültünk.Remegtem mint a nyársfalevél és még a lázam is fel ment annyira kivoltam idegileg,de ennek már nyoma sincs.7 hós mult nekem is babám és ad annyi feladatot és kellemes jó élményeket,hogy már rég elfelejtettem.Beszél jol ki magadból,esetleg menj szakemberhez,de ne hagyd hogy elvegye az örömöd az a sok rossz élmény,mert most rengeteg jó jön majd,az meg már elmúlt.
2009. aug. 25. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Maga a szülés nem volt rossz élmény inkább utánna a kórházi ottlét.Mentem volna haza!Meg a vajúdó ott volt a szobám mellett, gondolhatod mennyit aludtam!?
2009. aug. 25. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:

a szulés talán annyira nem viselt meg, és nem azért mert császáros volt, hanem mert megkonnyebbulést éreztem és a síros hasfájos fiam mellett nem is nagyon tudtam rajta rágodni. az nap reggeltol nagyon gyorsan telt, pozitív adrenalinbombának éltem meg az osszes izgalmával és veszélyével egyutt, aminek a vége nem tervezett császár lett.

maga a korházban lét viszont iszonyu volt. nem annira a seb és a fájdalom miatt, hanem mert iszonyatosan kimerult voltam (+ az altatás hatása...) és nagyon tehetetlen, tapasztalatlan, a babám pedig alig aludt és csak sírt, meg sírt...kétbalkezes voltam a szoptatáshoz, ami állítolag a világ legtermészetesebb dolga...hm.

alig vártam, hogy hazamenjunk, megváltásnak éreztem, még ha a problémák folytatodtak is. fizikailag 2 héten belul OK voltam, de lelkileg kellett ugy másfél honap, míg magamra találtam.

2009. aug. 25. 23:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Tényleg leírhattam volna mi a gond pontosan.

A szülés nehéz volt, de nem ez volt a gond. Utána iszonyatos volt a kórház. Megmondták rögtön szülés után 10 perccel, hogy kicsit tovább kell maradnunk mert be fog sárgulni és mivel 21 óra telt el a magzatvíz elfolyása és a szülés között antibiotikumos kezelést is kap.

A drága orvosok és nővérek ránk se néztek, csak akkor szóltak hogy vércsere lesz lehet. A gyerek 2 napig ordított és hiába mondtam hogy éhes nem adtak neki enni. 600 grammot fogyott. Minden kérdésemre az volt a válasz szoptassak. Szoptattam de kevés volt neki. Mai napig álmodom azzal hogy ordítozok és fojtogatom az orvosokat és nővéreket.

2009. aug. 26. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szegény,nagyon sajnállak.Elhiszem hogy nehéz feldolgozni,de most már probálj meg valami megoldást találni,de szerintem az idő megold mindent.
2009. aug. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!