Mást is megviselt a szülés és az után lévő kórházi napok?

Mi gyötör? Szültél, megvan a babád, minden más elmúlt.
(Én ugyan kijöttem minden gyerekemmel a kórházból a szülés utáni napon, de szerintem nem egyértelmű mi a problémád)

Kicsit részletesebben mi is gyötör téged? Nem értem. Mi történt, ami ennyire negatív emlék?
Nehéz szülés, vagy mi volt?
Nekem a szülés utáni két nap volt gáz, nagyon fáradt voltam, inkább szültem volna még egy gyereket, mint az a két nap. De igyekeztem pihenni, kihasználni, hogy csak kettőnkre kell figyelnem.

Örülj a babádnak!
Nekem szép élmény volt a szülés, a bentléttel sem volt semmi baj, csak a 3.-4. nap már eléggé unatkzotam, mert babámmal nem volt semmi gond..

a szulés talán annyira nem viselt meg, és nem azért mert császáros volt, hanem mert megkonnyebbulést éreztem és a síros hasfájos fiam mellett nem is nagyon tudtam rajta rágodni. az nap reggeltol nagyon gyorsan telt, pozitív adrenalinbombának éltem meg az osszes izgalmával és veszélyével egyutt, aminek a vége nem tervezett császár lett.
maga a korházban lét viszont iszonyu volt. nem annira a seb és a fájdalom miatt, hanem mert iszonyatosan kimerult voltam (+ az altatás hatása...) és nagyon tehetetlen, tapasztalatlan, a babám pedig alig aludt és csak sírt, meg sírt...kétbalkezes voltam a szoptatáshoz, ami állítolag a világ legtermészetesebb dolga...hm.
alig vártam, hogy hazamenjunk, megváltásnak éreztem, még ha a problémák folytatodtak is. fizikailag 2 héten belul OK voltam, de lelkileg kellett ugy másfél honap, míg magamra találtam.
Tényleg leírhattam volna mi a gond pontosan.
A szülés nehéz volt, de nem ez volt a gond. Utána iszonyatos volt a kórház. Megmondták rögtön szülés után 10 perccel, hogy kicsit tovább kell maradnunk mert be fog sárgulni és mivel 21 óra telt el a magzatvíz elfolyása és a szülés között antibiotikumos kezelést is kap.
A drága orvosok és nővérek ránk se néztek, csak akkor szóltak hogy vércsere lesz lehet. A gyerek 2 napig ordított és hiába mondtam hogy éhes nem adtak neki enni. 600 grammot fogyott. Minden kérdésemre az volt a válasz szoptassak. Szoptattam de kevés volt neki. Mai napig álmodom azzal hogy ordítozok és fojtogatom az orvosokat és nővéreket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!