Voltatok ilyen vagy hasonló szituációban?
Figyelt kérdés
Ha az elvileg fogadott dokimat nem szabadidejében hívom be szülésre, hanem éppen ott van nappal, vagy esetleg éjszaka pont ügyeletes, akkor is annyit fizettetek/fizetnének neki, mintha a szabadidejét áldozná rátok?
Egyébként mi kontnkrétan nem beszéltünk vele pénzről, ő sem említette mennyit "vár el", mi csak gondoltunk X összegre.
39 hetes km
2009. aug. 24. 22:12
11/13 anonim 

válasza:

En kulfoldon elek, nalunk nem hogy nem szokas plusz penzt adni, de meg hulyenek is neznenek ha akarnek adni. Igaz, szulesnel itt nincs olyan, hogy fogadott doki, csak szuleszno a valasztott korhazban, ott az ugyeletes orvos jon le megnezni hogy halad a szules, nincs-e komlikacio.
12/13 anonim 

válasza:

Na igen, Mo-n csak mi szoktattuk hozzá őket a hálapénzhez.. Én most adtam először a dokimnak, de csak harc árán fogadta el. 1 hónapon belül szülök, ha bent lesz, ha hívni kell, mindenképpen 25000-et gondoltam.
13/13 anonim 

válasza:

Na igen,ez a különbség Mo. és külföld között.Ott van az embereknek pénzük,de eszük is... Itt nincs pénz,de ész sem... Egy szülésért 100 ezreket kiadni...nevetséges,kinek szülitek azt a gyereket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!