Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt a 3. szülésetek?

Milyen volt a 3. szülésetek?

Figyelt kérdés
Ha az első kettővel összehasonlítod: időben, nehézségben, a kiírt naphoz képest mennyivel jött előbb/később, tartott hosszabb/rövidebb ideig? Köszi szépen!
2012. dec. 18. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

1. baba: 2 napos vajúdás, indított szülés, oxitocinnal, burokrepesztéssel, azt hittem meghalok azalatt a 8 óra alatt, amíg oxit kaptam. végülis kibújt, 3600gr, 39+4 nap

2. baba: rutinvizsgálat a 37+3 napon, bő 3 ujjnyi méhszáj, 2-3 óra alatt megszületett a babám, burokrepesztés volt, semmi más, igazi szülésélmény volt, pedig 4250gr-al született és varrni is kellett, kívül-belül.

3. baba: 39+5 napon, itthon elfolyt valamennyi magzatvíz, ekkor már voltak 5 perces fájások. Beértünk a kórházba, fél óra alatt kitágultam, burokrepesztés, onnanstól fél óra alatt megvolt a babám, azaz olyan 1,5 óra alatt, 4400gr-al, 36-os fejjel. Ez volt a leggyorsabb, legkönnyebb szülésem, bár most is varrtak kívül-belül, akkor is ez és a 2. szülésem volt a legkönnyebb. Nem kaptam semmit, még infúziót sem az utolsó két szülésemnél.

Egyiknél sem volt ott orvos, szülésznő vezette le a szüléseket.

2012. dec. 18. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:

1 baba 2hét tul hordás vágás varratal 2,5ora 4050g 59cm

2baba 12nap tul hordás vágás varrat nélkül 2ora alatt 4200g 60cm

3baba 5nappal tulhordás inditoták 8kor 10,35re kint volt vágás varrat nélkül 3740g 56cm

4dik???pocakban 4+2hetesen

2012. dec. 19. 14:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én február elejére várom, csak már most nagy és faros is a lelkem...izgulok, mint a fene!
2012. dec. 20. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Első baba: 11 óra alatt, burokrepesztés, gátmetszés, nagyon fájt és teljesen kimerültem mire megzületett a lányom, 2900 grammal a kiírt időpontban.

Második baba: 1 óra 25 perc alatt, burokrepesztés, gátmetszés, villámgyorsan történt minden, éppen időben értünk a kórházba, 2800 grammal a kiírt előtt 2 nappal.

Harmadik baba: február elejére várom, és nekem is csak most fordult be, én is tiszta ideg voltam, de ne izgulj, tudják, hogy kell kibújni. 34 hetes kismama

2012. dec. 21. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Nekem is faros volt a harmadik. A 39. hét közepén megfordult a drágám.

Én is már rákészültem faros szülésre és császárra is, mert harántba ment először, de nem kellett végül.

Nálatok is legyen így! :o)

2012. dec. 21. 11:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, megfordult azóta! :-) Úgy látom, összességében nem igaz akkor, hogy a 3. szülés a legfájdalmasabb! Mert a sógornőm meg két barátnőm ezzel boldogított...hogy az első kettőt csendben szülték, de a 3.-nál üvöltöttek...
2013. jan. 4. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!