A málna levél teától, hogy alakult a szülésetek?
nem használt
ittam a 35 héttől szinte 2 l egy nap,
a 41 hét 1 napján indítani kellett a szülésemet
pont 6 napja :) mert olyan volt méhszájam mint
egy szűz kislányé. C: 3111- ..
6 napos kisfiú anyukája
Szia!
Éjjel nappal ittam a teát és homeos bogyókat is szedtem,és hittem is benne,hogy használ. A kiírt napon szültem,az első fájástól számítva 11 óra alatt lett meg a kislányom. Nem tudom,hogy ha nem iszom mennyi lett volna,de úgy érzem nem azt a hatást értem el,mint amit vártam tőle. De én szerettem az ízét,szóval nem haragszom a teára :)
Szia,én 28-ára vagyok kiírva,a 36.héttől iszom napi két pohárral,de még semmi...remélem nem lesz több 10 óra a vajúdás...
mikorra várod a babád?
Második gyerek, az első másfél héttel jött hamarabb a kiírtnál, ott nem ittam málnalevél teát, 16 órát vajúdtam.
A másodiknál a 35 héttől kezdve ittam. 37+4-re született meg a kislányom. Hajnali 2-kor arra ébredtem, hogy fájásaim vannak, felkeltem, elfolyt a magzatvíz egy része. Reggel 6.55-kor a karomban tartottam a gyermekemet.
Valamit biztos segített, mert fél 4-kor vizsgált meg a dokim, azt mondta, estére lesz baba, nagyon zárt vagyok még. Majd alig két óra, és pikk-pakk eltűnt a méhszájam, 4 ujjnyira tágultam.
Én 4 napja szültem és nekem használt. Bár nem tudom, hogy anélkül meddig tartott volna.
Három napig túlhordtam, és pont nst-n voltam, amikor elfolyt a magzatvizem. Rá 3 és fél órára megszületett a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!